Món Esport
El Girona suma tres punts clau contra un rival directe (2-1)

Sembla que el Girona està agafant el gustet de fer patir els seus aficionats fins al darrer minut. I és que, després d’empatar a Mallorca sobre la botzina per tal de sumar un punt a un camp força complicat com és Son Moix, avui ho ha tornat a fer a Montilivi contra el Reial Valladolid. Aquest cop, la capa de superheroi se l’ha posat el fitxatge que més ha il·lusionat als gironins. Oriol Romeu ha marcat el gol de la victòria en els darrers minuts del temps reglamentari per impulsar els de Míchel a la classificació.

La crònica del Girona – Reial Valladolid

La primera part del duel entre els dos equips ha estat força intensa. Els de Pacheta han patit la lesió de Sergi Guardiola, davanter estrella de l’equip castellà, fet que ja els ha condicionat en un joc que s’ha fet notar per la contundència amb la qual han jugat els dos equips defensivament. No obstant això, el primer gol de partit, i que ha desnivellat la balança, l’han fet els blanc-i-vermells. Aleix García ha recuperat una pilota després d’una bona pressió del Girona i ha fet una passada de la mort per tal que l’atacant brasiler cedit pel Reial Madrid, Reinier, només hagués d’empènyer la pilota entre els tres pals (1-0).

El Valladolid ha empatat pocs minuts després

Un cop regnava l’èxtasi i l’eufòria a Montilivi, el Valladolid ha fet un pas endavant per tal de pressionar més la sortida de pilota del Girona i ser superior en qualitat de joc. És més, pocs minuts després que el públic gironí saltés d’emoció pel gol de Reinier, els aficionats han vist com l’exjugador del Girona Monchu ha fet un xut potent des de fora de l’àrea que no ha pogut aturar Juan Carlos. L’autor del gol del Valladolid no ha celebrat gaire l’acció i ha demanat disculpes a l’afició pel seu passat blanc-i-vermell (1-1).

El Girona ha patit, però Oriol Romeu ha marcat el gol de la victòria

La segona part ha estat força disputada i amb un gran ensurt pel Girona, ja que en una acció individual del jugador del Valladolid Anuar, ha caigut dins de l’àrea després d’un contacte que ni l’àrbitre ni el VAR han xiulat com a penal tot i les queixes dels castellans. Finalment, quan semblava que el partit acabaria amb un nou empat pel Girona, una falta lateral picada per Aleix Garcia ha topat amb el cap de Santi Bueno que ha posat una pilota per Oriol Romeu que, amb la testa, ha acabat introduint l’esfèric dins de la porteria del Valladolid per donar els tres punts al Girona (2-1).



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Manchester City | Europa Press
El Dortmund celebra la venda de Haaland
Notícia: El Dortmund celebra la venda de Haaland
Comparteix
El seu director esportiu dels alemanys explica com van viure el serial
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Pluja de crítiques a Cristiano en el seu retorn a l’Europa League
Notícia: Pluja de crítiques a Cristiano en el seu retorn a l’Europa League
Comparteix
El portuguès no va aconseguir evitar la derrota del Manchester United, i està signant un inici de temporada discret
Postal del Manchester City-PSG de la temporada passada a la Champions League | Europa Press
Tebas esclata contra la gestió del PSG i dels clubs de la Premier
Notícia: Tebas esclata contra la gestió del PSG i dels clubs de la Premier
Comparteix
El president de LaLiga, a més, treu pit de la dels clubs espanyols, triomfants en les competicions europees els darrers anys
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça rep una advertència de cara a la temporada vinent
Notícia: El Barça rep una advertència de cara a la temporada vinent
Comparteix
Javier Tebas rebaixa l'eufòria culer després que el club hagi passat l'examen del límit salarial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa