Món Esport
El Dortmund celebra la venda de Haaland

Erling Haaland és un dels millors davanters del món. Malgrat la seva joventut, fa anys que el noruec té unes xifres monstruoses a les principals competicions futbolístiques del continent. Ha aterrat amb molta força al Manchester City de Pep Guardiola. Porta deu gols a la Premier League en només sis jornades, i al debut dels sky blues a la UEFA Champions League va anotar un doblet. Abans, al Borussia Dortmund, ja feia més d’un gol per partit. Però tot i això, l’equip alemany està alleugerit per haver-lo venut.

En una entrevista a Sports Bild, el seu director esportiu, Sebastian Kehl, s’ha sincerat i ha explicat els sentiments del club groc-i-negre vers la milionària venda, i la situació que van viure els mesos anteriors: “Per molt que sempre hàgem apreciat Erling i l’èxit que ha tingut amb la nostra samarreta, al final l’assumpte s’havia convertit definitivament en un llast, tant al vestidor com al club. En general, per a tot l’entorn, només existia ell”.

Cal recordar que durant el temps en el qual el futbolista ha estat en la disciplina de l’equip, dos temporades i mitja, sempre s’ha parlat dels rumors que el situaven en conjunts encara més grans. Hi va arribar provinent del Red Bull Salzburg, ja havent disputat la Champions i ja havent-hi fet exhibicions. Per tant, des del primer dia el davanter va generar molt de soroll i molta repercussió. És per això que Kehl celebra que el serial s’hagi acabat.

El dirigent, a més, ha lamentat que “m’hauria agradat tenir certeses [sobre la sortida del jugador] una mica abans, perquè aquesta qüestió limitava la nostra preparació. Sense ell, tenim la possibilitat de confiar en els altres jugadors. El fet que els nostres primers deu gols competitius hagin estat marcats per deu jugadors diferents ho demostra força bé”. Cal recordar que la venda es va produir després que el Manchester City entrenat per Pep Guardiola pagués la clàusula de Haaland, equivalent a uns 60 milions d’euros.

Haaland i el Dortmund es retroben molt aviat

“El moment de la venda va ser adequat, tant per a nosaltres com per al City”, ha conclòs Kehl. Cal recordar que la setmana vinent el jugador es retrobarà amb l’entitat alemanya. Per coses del destí, el sorteig de la fase de grups de la Champions va ajuntar el Dortmund i el City al mateix grup, juntament al Sevilla i el Copenhague. Primer, però, serà a l’Etihad Stadium. Llavors, a la cinquena jornada es produirà el retorn de Haaland al Signal Iduna Park.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Manchester City | Europa Press
La divertida publicació de Haaland a les seves xarxes socials
Notícia: La divertida publicació de Haaland a les seves xarxes socials
Comparteix
El davanter del Manchester City s'enrecorda d'un mite de l'etern rival del Sevilla després de golejar els andalusos
Erling Haaland, amb Pep Guardiola | Europa Press
El motiu real pel qual Haaland va escollir Guardiola en comptes del Madrid
Notícia: El motiu real pel qual Haaland va escollir Guardiola en comptes del Madrid
Comparteix
El davanter noruec va considerar que tindria més oportunitats a Manchester
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)
Notícia: Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)
Comparteix
El City de Guardiola empata contra l'Aston Villa de Steven Gerrard i perd dos punts molt valusos
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Notícia: Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Comparteix
El català torna a guanyar la partida als altres grans equips europeus amb la incorporació del noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa