Món Esport
La divertida publicació de Haaland a les seves xarxes socials

Erling Haaland és l’home del moment. El davanter ha aterrat al Manchester City amb una força imponent. Hi ha fet un inici estel·lar, havent marcat més d’un gol per partit. La darrera gran actuació l’ha fet a la jornada inaugural de la UEFA Champions League. Contra el Sevilla, ha anotat un doblet que ha permès els citizens guanyar per 0-4. Una victòria important, que serveix, a efectes resultadistes, per encarar la classificació dels britànics a la ronda de vuitens de final. Però també ha estat un triomf vital en clau sentimental.

I és que aquest dimecres, el mateix Haaland ha fet una publicació molt peculiar i divertida. Al seu compte d’Instagram, ha publicat una història interpel·lant Joaquín Sánchez, mite del Betis i per tant de l’etern rival del Sevilla. El noruec ha compartit una foto del vestidor de l’equip verd-i-blanc, amb la taquilla del futbolista. I hi ha escrit, en castellà, el text “espero que avui la llegenda estigui contenta”.

Això té un context. I és que el jugador de Pep Guardiola acostuma a passar part de les seves vacances a la ciutat andalusa de Marbella. I allà, Haaland i Joaquín hi han coincidit i s’han conegut. Des de llavors, han format una amistat que ara els ha dut a intercanviar-se missatges públicament. I és que després de la història esmentada, el jugador del Betis l’ha compartit al seu perfil i ha escrit el text “ets el millor, pisha meva”.

Les bestials xifres de Haaland al City

Aquesta és, doncs, l’anècdota més distesa en una nova exhibició de Haaland. El jugador ha marcat 12 gols en els vuit partits que ha disputat en el nou curs. Ja és el màxim anotador de la Premier League, amb la monstruosa xifra de deu gols en sis jornades. És l’estàndard d’un projecte que imposa i que amenaça de guanyar la Champions.

De moment, ja han posat la primera pedra en la seva lluita per fer-ho. Més enllà dels gols de l’escandinau, també van marcar Phil Foden i Ruben Dias, en un matx que no va tenir color. Els de Julen Lopetegui van ser dominats de cap a peus contra els de Guardiola. I en el postpartit, el mateix Guardiola va explicar el perquè de l’idil·li del jugador amb el gol.

L’admiració de Guardiola per Haaland

“Hi ha un xut de fora de l’àrea o un rebot, i ell hi és. Hi ha un centre, i hi és. És al lloc correcte, en el moment just, ni un segon abans ni un segon després per fer gol. Això és un instint nat que arriba del bressol, que ho ha demostrat a Àustria, a Alemanya i, ara, amb nosaltres. És la realitat d’aquest jugador. Té un instint natural per fer gols, a estar en el moment just. Aquesta és la seva gran virtut”, va celebrar el de Santpedor.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)
Notícia: Punxada del City de Guardiola tot i que Haaland continua marcant gols (1-1)
Comparteix
El City de Guardiola empata contra l'Aston Villa de Steven Gerrard i perd dos punts molt valusos
Erling Haaland, jugador del Manchester City | Manchester City
El City de Guardiola remunta amb un Haaland imparable (4-2)
Notícia: El City de Guardiola remunta amb un Haaland imparable (4-2)
Comparteix
El City remunta dos gols en contra amb un Haaland imparable
Erling Haaland, amb Pep Guardiola | Europa Press
El motiu real pel qual Haaland va escollir Guardiola en comptes del Madrid
Notícia: El motiu real pel qual Haaland va escollir Guardiola en comptes del Madrid
Comparteix
El davanter noruec va considerar que tindria més oportunitats a Manchester
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Notícia: Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Comparteix
El català torna a guanyar la partida als altres grans equips europeus amb la incorporació del noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa