Món Esport
El Barça rep una advertència de cara a la temporada vinent

Javier Tebas, president de LaLiga, ha concedit aquest divendres una roda de premsa per repassar diversos temes que pertoquen l’actualitat de l’organisme que dirigeix. Després que s’hagi anunciat que el Futbol Club Barcelona ha passat a tenir un límit salarial positiu, i que per tant hagi revertit la seva situació, el dirigent ha llençat una advertència. Ha rebaixat l’eufòria que molt probablement s’haurà desfermat a les oficines del Camp Nou, avisant al club català que de cara a la temporada vinent haurà de seguir ajustant coses.

Concretament, Tebas ha recalcat que “el Barça ha de disminuir la massa salarial. L’any que ve no hi haurà palanques, i haurà de disminuir el límit salarial que li pot correspondre, que serà de 400 i escaig de milions d’euros. O fan més palanques, que no crec perquè es queden sense patrimoni, o redueixen massa salarial. Ja veurem què pot sorgir de venda de jugadors. És molt difícil o impossible que ho pugui mantenir la temporada que ve”.

En poques paraules, el president ha avisat a la junta directiva de Joan Laporta que ha de seguir treballant per reduïr la massa salarial, i fer-ho amb el mètode més tradicional. És a dir, o bé abaixant els sous dels jugadors mitjançant una negociació amb els seus representants, o bé continuant en la política de vendre o cedir jugadors. De moment, els cinc cops campions d’Europa han passat l’examen, però no es poden relaxar.

Tebas surt al pas del Barça i la inscripció de Koundé

Si bé en una entrevista ha tornat a carregar contra el Barça, lamentant que la qüestió del límit salarial està claríssima i que “l’únic que diu que no està clar és el Futbol Club Barcelona“, en la mateixa roda de premsa ha fet una explicació que deixa en bon lloc l’entitat catalana. Després que en sectors de l’opinió pública es posés en dubte la netedat del club a l’hora de fer inscripcions, Tebas ha deixat clar que “no hi ha hagut màniga ampla, ho hem explicat als clubs, han preguntat i hem explicat la situació especial del Barcelona. Per poder inscriure Koundé el president i el tresorer del Barça fins i tot han hagut de posar un aval personal. No hi ha hagut res extraordinari”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La Lliga certifica la recuperació econòmica del Barça
Notícia: La Lliga certifica la recuperació econòmica del Barça
Comparteix
El club blaugrana ha passat d'estar en negatiu a tenir el segon límit salarial més alt de la competició
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Javier Tebas torna a la càrrega contra el Barça
Notícia: Javier Tebas torna a la càrrega contra el Barça
Comparteix
El president de LaLiga critica l'actitud del club blaugrana vers el límit salarial de la competició
Antoine Griezmann celebra un gol amb l'Atlètic de Madrid | Europa Press
El Barça respon a l’Atlètic amb duresa pel cas Griezmann
Notícia: El Barça respon a l’Atlètic amb duresa pel cas Griezmann
Comparteix
El club blaugrana demandarà l'entitat matalassera i exigirà el pagament dels quaranta milions d'euros del traspàs del davanter francès de forma immediata
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça viatja a Cadis amb dues grans novetats i una baixa
Notícia: El Barça viatja a Cadis amb dues grans novetats i una baixa
Comparteix
Xavi podrà fer debutar els dos nous fitxatges blaugranes, però es queda sense Sergi Roberto

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa