Món Esport
La bèstia negra que el Madrid no hauria imaginat mai

Taty Castellanos va arribar a Girona l’estiu passat amb l’objectiu de convertir-se en el gran golejador del conjunt català. Havia estat un dels principals referents ofensius de la MLS, la lliga dels Estats Units, on havia aconseguit quaranta dianes en les dues temporades anteriors. Tanmateix, a Montilivi no acabava d’estar encertat de cara a porteria. Ha estat un jugador molt important per a l’equip, aportant sempre lluita i entrega, però amb la punteria una mica desajustada. Per exemple, va fallar un gol claríssim contra el Barça fa poques jornades. Ara bé, en el partit contra el Reial Madrid a Montilivi ho ha compensat de la millor manera possible i ja s’ha convertit en llegenda gironina amb els seus quatre gols històrics.

Taty Castellanos celebrant un dels seus gols | Girona FC
Taty Castellanos celebrant un dels seus gols | Girona FC

Ha quedat clar que el conjunt blanc està pensant més en la final de Copa i en les semifinals de Champions contra el Manchester City que en la Lliga, que ja dona per perduda, i per això ha sortit relaxat a Girona. Tot i això, marcar-li quatre gols a aquest Madrid exigeix una mostra de talent, qualitat i olfacte que està a l’altura de ben pocs. De fet, només són deu els jugadors que han pogut marcar-li un pòquer al Madrid en tota la seva història i això no ocorria a la Lliga des de 1947. Per tant, Taty Castellanos no només ha escrit una pàgina a la història del Girona, sinó que també ho ha fet al futbol estatal.

El Girona, el quart club català amb un jugador que li marca un pòquer al Madrid

Amb el Girona, ja són quatre els clubs catalans amb un jugador que li ha marcat quatre gols al Madrid. L’etern rival, el Barça, ho ha fet tres vegades, de la mà de Josep Samitier, Martí Ventolrà i Eulogio Martínez. Un futbolista de l’Espanyol també ho va aconseguir, va ser Martínez Català l’any 1940. Finalment, l’altre equip català que pot presumir de tenir un jugador que li ha marcat un pòquer al Madrid és l’històric Club Esportiu Europa, amb les quatre dianes de Carles Bestit al conjunt merengue l’any 1929. Un Europa que ho va aconseguir quan jugava a la Primera Divisió (en va ser un dels clubs fundadors) i ara acaba de pujar a la Segona RFEF. D’altra banda, també destaca que l’últim futbolista que ho havia aconseguit abans que Taty Castellanos havia estat Robert Lewandowski, amb el Borussia Dortmund, a la Champions de 2013.



Més notícies
Taty Castellanos celebrant un dels seus gols | Girona FC
El Girona atropella el Madrid i fa un pas de gegant per a la salvació (4-2)
Notícia: El Girona atropella el Madrid i fa un pas de gegant per a la salvació (4-2)
Comparteix
Taty Castellanos, davanter del Girona, li fa quatre gols a un Madrid molt fluix en un partit important per la salvació i amb el qual els blancs s'acomiaden de la Lliga
Ansu Fati, durant el derbi contra el Girona | Europa Press
El Barça i el Girona signen un empat que va bé als dos equips (0-0)
Notícia: El Barça i el Girona signen un empat que va bé als dos equips (0-0)
Comparteix
El derbi al Camp Nou ha tingut una primera part vibrant, però ha anat de més a menys a la segona
Un valent Girona sobreviu amb èxit al Camp Nou
Notícia: Un valent Girona sobreviu amb èxit al Camp Nou
Comparteix
Segona porteria a zero per a un Girona que juga de tu a tu al Barça al Camp Nou
Viktor Tsyhankov, jugador del Girona | Girona FC
Ensopegada del Girona a la seva visita a Valladolid (1-0)
Notícia: Ensopegada del Girona a la seva visita a Valladolid (1-0)
Comparteix
Els de Míchel han caigut a Pucela i no han pogut encarrilar la permanència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa