Món Esport
Un valent Girona sobreviu amb èxit al Camp Nou

Un Girona sense complexos i sense cap por és capaç d’empatar a 0 al Camp Nou després d’un partit d’alta intensitat en què el Barça ha tingut la major part de la possessió, sobretot al final de la segona part. El conjunt gironí no s’ha sentit intimidat en cap moment per un Barça espès en atac i què no ha sabut trobar els espais necessaris davant una bona defensa. Els dos equips han signat l’empat en un derbi català, que ha començat trepidant, però que a la segona part ha baixat el ritme i ha acabat amb un empat sense gols. El primer empat a 0 per al Girona aquesta temporada i el segon per al Barça després de signar el mateix resultat en la primera jornada de Lliga davant el Rayo Vallecano.

El conjunt entrenat per Míchel ha plantejat un partit molt ofensiu i amb una pressió alta tal com acostuma a fer-ho en tots els seus partits. Els blanc-i-vermells han estat molt verticals en cadascun dels seus atacs i amb la defensa gairebé col·locada al mig del camp en molts moments, però no han patit en excés. Tot i els 18 remats del Barça, només tres han anat a porteria i només en l’últim Gazzaniga ha hagut d’exhibir-se per treure un remat de Gavi amb una aturada espectacular. Una porteria a zero amb molt valor per a un Míchel que en molts moments de la temporada ha lamentat no tenir més fortalesa defensiva, tot i que el joc atractiu i valent del Girona té els seus riscos. En el derbi li ha sortit bé aquest plantejament i ha pogut deixar al Barça sense marcar, la segona vegada que li passa a un equip que ha marcat cinquanta-tres gols aquesta temporada.

El Girona empata al Camp Nou i al Bernabéu

Empat de molt valor per a un Girona que segueix a l’alça a la Lliga i que treu un punt en el seu segon derbi consecutiu després de guanyar a l’Espanyol en la darrera jornada. L’equip ha estat molt compromès en defensa en tot moment, tant els titulars com els que han sortit des de la banqueta, que han estat valents i han tingut molta personalitat per treure un empat davant el líder de la Lliga. El Girona també va ser capaç d’empatar al Santiago Bernabéu en un partit molt semblant al viscut al Camp Nou. El Barça ha intentat enfonsar al conjunt gironí a mesura que han anat passant els minuts, però s’ha mostrat fort i en certs moments també ha pogut ser protagonista davant un conjunt de Xavi fred i tocat després de la desfeta a la Copa.

Míchel, entrenador del Girona | Europa Press
Míchel, entrenador del Girona | Europa Press

Un punt per a un Barça que suma un més per apropar-se a l’objectiu del títol i un punt per a un Girona que té la moral alta i que es troba tranquil, ara amb trenta-cinc punts, un més per aconseguir la permanència a Primera Divisió.



Més notícies
Ansu Fati, durant el derbi contra el Girona | Europa Press
El Barça i el Girona signen un empat que va bé als dos equips (0-0)
Notícia: El Barça i el Girona signen un empat que va bé als dos equips (0-0)
Comparteix
El derbi al Camp Nou ha tingut una primera part vibrant, però ha anat de més a menys a la segona
Álex Baena, jugador del Vila-Real | Europa Press
Tot el que se sap del cop de puny de Valverde a Baena
Notícia: Tot el que se sap del cop de puny de Valverde a Baena
Comparteix
A hores d'ara encara no hi ha les proves exactes per les quals Fede Valverde va agredir Álex Baena
DIRECTE | Barça-Girona de Lliga (0-0)
Notícia: DIRECTE | Barça-Girona de Lliga (0-0)
Comparteix
Segueix els comentaris en directe del derbi entre el Barça i el Girona corresponent a la vint-i-vuitena jornada de Lliga
Mateu Lahoz mostra una targeta groga i una targeta vermella | Europa Press
Quant cobra un àrbitre de Primera? A quina lliga cobren més?
Notícia: Quant cobra un àrbitre de Primera? A quina lliga cobren més?
Comparteix
Darrerament, els àrbitres estan en boca de tothom. Quant cobra un àrbitre de la Primera Divisió? A quina lliga europea tenen el sou més alt?

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Observador a abril 11, 2023 | 08:07
    Observador abril 11, 2023 | 08:07
    Va bé a tots dos, cert. Però aixó em fa cara de pactat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa