Ensopegada del Girona a la seva visita a Valladolid (1-0)

El Girona no s’ha pogut endur cap punt de Valladolid i tallat la bona dinàmica de quatre partits consecutius puntuant a la Lliga. Tot i el bon partit, el conjunt de Míchel ajorna la permanència després de la derrota que ha patit a Pucela per culpa del gol de Monchu i els gironins queden a terra de ningú a la taula: desens classificats amb 38 punts, a 10 del descens i a 8 de les places europees.

Monchu frustra la bona dinàmica

Les coses han començat malament per a Míchel des de bon inici: Toni Villa, ex del Valladolid, i Aleix Garcia, han caigut lesionats i el tècnic madrileny ha hagut d’esgotar dues finestres de canvis als minuts 4 i 12 de la primera meitat. El Girona, mermat per les dues baixes, no ha acabat de despertar fins al gol de Monchu. Els gironins ho han intentat, però un Valladolid amb més intenció ha aprofitat la que ha tingut al minut 24 per avançar-se després que l’exblaugrana hagi posat l’interior de la bota per endreçar-la a dins.

L'onze del Girona a Valladolid | Girona FC
L’onze del Girona a Valladolid | Girona FC

Tot i la derrota, la permanència segueix molt viva

Després d’una fluixa primera part, a la segona el Girona ha merescut molt més. No han patit i, de fet, han dominat. Tant que fins i tot han pogut marcar al darrer instant de partit, però el resultat no ha canviat i s’ha convertit en una ensopegada que no deixa continuar escalant posicions. Malgrat tot, el Girona, que encara és desè classificat tot i la derrota, haurà de seguir assegurant la seva continuïtat a la màxima categoria davant un rival molt difícil, però que no li va gens malament: el Reial Madrid, el dimarts 25 a les 19:30.

Salma, Hansen i Patri, jugadores del Barça | FC Barcelona
Victòria del Barça femení a l’anada de les semifinals de la Champions (0-1)
Notícia: Victòria del Barça femení a l’anada de les semifinals de la Champions (0-1)