Món Esport
Victòria del Barça femení a l’anada de les semifinals de la Champions (0-1)
  • CA

El Futbol Club Barcelona femení ha fet un primer pas cap a la final de la Champions davant el Chelsea a Stamford Bridge. Les de Jonatan Giráldez han aconseguit la victòria a l’anada de les semifinals per 0-1 gràcies a un golàs de Caroline Graham Hansen i ja es preparen per a la tornada de dijous que ve a les 18.45 hores al Camp Nou, el qual haurà de ser un clam per posar rumb a la gran final d’Eindhoven.

Hansen destapa i el Barça posa la directa

Les blaugranes no han pogut començar de millor manera i han obert la llauna als 4 minuts de partit. Hansen ha controlat enganxada a la línia de banda, ha conduït en paral·lel, ha sortejat dos rivals i ha connectat un míssil amb efecte des de fora de l’àrea al pal llarg de Berger per trencar la igualada (0-1). A partir d’aquest moment, el Chelsea s’ha dedicat a buscar l’empat emès per un públic entregat, amb 27.697 espectadors. Les ‘blues’ han anat creixent amb el pas dels minuts i fins i tot han arribat a batre Sandra Paños, però el gol de Reiter ha estat anul·lat per un fora de joc previ. Instants després ha estat la blaugrana Lucy Bronze qui ha aparegut per salvar un gol cantat de la mateixa Reiter. Han estat els pitjors moments d’un Barça que ha aconseguit millor al darrer tram de la primera meitat. De fet, han estat a punt de posar el 0-2 al marcador abans del descans amb una internada de Hansen que ha frenat Berger.

La intensitat disminueix a la segona meitat

El pas per vestuaris ha fet minvar la tensió d’un partit que estava massa descontrolat pel bé de les catalanes. A l’inici de la represa, Geyse ha tingut dues bones oportunitats per encarrilar el matx, però poc després ha arribat la mala notícia per a les culers: Lucy Bronze s’ha lesionat el genoll dret i, veient el gest de l’anglesa, sembla que no serà poca cosa. Però, tot i l’imprevist, la segona part ha estat de clar domini blaugrana i Marta Torrejón, que ha entrat per la lesionada Bronze, ha rematat un córner al pal, mentre que Rolfö també ha obligat Berger a lluir-se, però el marcador no s’ha mogut més. Així doncs, triomf incontestable del Barça, que té la gran final de Champions a un sol pas.



Més notícies
Xavi, observant Lamine Yamal | FC Barcelona
Rècord a la convocatòria de Xavi: entra el jugador més jove de la història
Notícia: Rècord a la convocatòria de Xavi: entra el jugador més jove de la història
Comparteix
Pedri i Frenkie de Jong tornen a la llista pel partit de Lliga contra l'Atlètic després de rebre l'alta mèdica, a més del jove de 15 anys Lamine Yamal
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi avisa sobre l’Atlètic: “és l’equip que està més en forma”
Notícia: Xavi avisa sobre l’Atlètic: “és l’equip que està més en forma”
Comparteix
El tècnic blaugrana ha atès els mitjans en la prèvia del partit de Lliga contra els del 'Cholo' Simeone
Adrià Pedrosa i Iza Carcelén, jugadors de l'Espanyol i el Cadis | RCD Espanyol
Punt insuficient de l’Espanyol a casa contra el Cadis (0-0)
Notícia: Punt insuficient de l’Espanyol a casa contra el Cadis (0-0)
Comparteix
Després de sis derrotes consecutives, els blanc-i-blaus han sumat un punt amb gust de derrota a l'RCDE Stadium
Jugadores de l'Alhama El Pozo | Alhama El Pozo
Esgarrifós testimoni de cinc jugadores pel cas d’assetjament a la Lliga F
Notícia: Esgarrifós testimoni de cinc jugadores pel cas d’assetjament a la Lliga F
Comparteix
Algunes de les jugadores de l'Alhama El Pozo, equip afectat en el cas d'assetjament, han declarat dures situacions viscudes amb el seu entrenador

Comentaris

  1. Icona del comentari de: rd a abril 24, 2023 | 09:10
    rd abril 24, 2023 | 09:10
    als diaris de madrit ni en parlen..no fos cas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa