Món Esport
Esgarrifós testimoni de cinc jugadores pel cas d’assetjament a la Lliga F

Nou episodi en el possible cas d’assetjament a la Lliga F, i és que ha sortit a la llum el duríssim testimoni de cinc jugadores del club afectat. Aquest fet arriba després que aquesta setmana es fes públic en diversos mitjans que, Randri García, entrenador de l’Alhama El Pozo, equip de la Primera Divisió Femenina, hauria estat assetjant les seves jugadores amb comentaris masclistes i amb faltes de respecte molt greus. El tècnic s’hauria estat rient del físic d’algunes jugadores i de la seva orientació sexual. Segons els mitjans que van publicar la informació, la situació va arribar al seu límit quan el mateix tècnic hauria enviat per Whatsapp una foto sexual a les jugadores.

Hores després d’haver-se destapat el cas, el club va negar l’existència del problema i l’endemà dels fets, disset de les vint-i-quatre jugadores de la primera plantilla van sortir a la defensa del seu tècnic. Ara, s’obre un nou escenari en el cas, i és que cinc jugadores de l’equip, de forma anònima, han declarat durament contra el seu entrenador.

Una imatge del partit entre l'Alhama i l'UDG Tenerife | Europa Press
Una imatge del partit entre l’Alhama i l’UDG Tenerife | Europa Press

Les jugadores declaren haver sentit por

Segons han denunciat a ‘Europa Press’, les jugadores declaren haver vist barbaritats i haver sentit por. Un dels testimonis assegura que se sentien com a una presó i que sabia que el que passava no era normal. Altres jugadores asseguren que se les ha posat en una situació complicada en la qual s’ha tractat de manipular-les. Asseguren clarament que han rebut “insults, vexacions, faltes de respecte i menyspreu”. Algunes d’elles han arribat a dir que l’entrenador havia arribat al “límit de l’imaginable” i que arribaven amb “por” als entrenaments. Un dels testimonis també assegura que l’han “cridat, humiliat i ridiculitzat“.

A més, aquestes jugadores declaren que el vestuari està totalment dividit. Una d’elles diu: “No tinc res de què defensar-me, bastant he hagut de callar. Que s’hagi promogut la creació d’un comunicat només corrobora la coacció que es viu aquí”, referint-se al vestuari. Aquests cinc testimonis no formen part de les disset jugadores que van signar el comunicat publicat a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) defensant el seu entrenador, i tampoc de les quinze que van publicar un vídeo desmentint totes les informacions que s’han publicat darrerament.



Més notícies
Jugadores de l'Alhama | Alhama El Pozo
L’Alhama i part de les seves jugadores neguen l’assetjament del seu tècnic
Notícia: L’Alhama i part de les seves jugadores neguen l’assetjament del seu tècnic
Comparteix
El club i algunes de les seves jugadores neguen rotundament l'assetjament de Randri García, el seu entrenador
Una imatge del partit entre l'Alhama i l'UDG Tenerife | Europa Press
Possible cas d’assetjament d’un entrenador de la Lliga F
Notícia: Possible cas d’assetjament d’un entrenador de la Lliga F
Comparteix
L'entrenador de l'Alhama de Múrcia, Randri García, hauria enviat una foto sexual per Whatsapp a les jugadores de l'equip
Queens League Oysho, competició presidida per Gerard Piqué | Ultimate Mostoles
La Queens League de Piqué, una amenaça real per al futbol femení català
Notícia: La Queens League de Piqué, una amenaça real per al futbol femení català
Comparteix
De la mateixa manera que passa amb la Kings League, la seva versió femenina també afecta els clubs catalans
Alexia Putellas, jugadora del Barça | FC Barcelona
El Barça, amb tot per disputar l’anada de les semifinals de la Champions
Notícia: El Barça, amb tot per disputar l’anada de les semifinals de la Champions
Comparteix
Alexia Putellas, que encara el tram final de la seva recuperació i no pot jugar, també viatja amb l’equip que s’enfrontarà al Chelsea en el primer duel de l'eliminatòria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa