Món Esport
Punt insuficient de l’Espanyol a casa contra el Cadis (0-0)
  • CA

L’arribada de Luis García a la banqueta de l’RCD Espanyol no acaba de suposar un canvi en el mal rumb i el conjunt perico ha trencat la dinàmica de sis derrotes consecutives, però amb un punt agredolç a l’RCDE Stadium contra el Cadis (0-0). D’aquesta manera, els blanc-i-blaus es posen divuitens a l’espera que el València jugui el seu partit a Elx. Amb ocasions clares per ambdós conjunts, l’Espanyol podria haver arribat als 30 punts, però els gaditans també podrien haver fet una estocada definitiva als darrers instants de partit.

Primera meitat descontrolada

Ambdós conjunts han arribat necessitats de punts; el Cadis per allunyar-se de les places de descens i l’Espanyol per sortir-ne. I han estat els pericos els que han començat millor en una primera meitat imprecisa, igualada i amb bastant ritme, però sense encert per part de cap conjunt. Malgrat tot, el Cadis ha anat creixent i a mesura que han anat avançant els minuts, els de Sergio han aconseguit el control de la pilota. L’ocasió més clara de l’Espanyol ha estat a les botes de Nico Melamed, que ha intentat el gol olímpic (23′). Però, sens dubte, l’ocasió més clara ha estat per part del Cadis, als peus de Sergi Guardiola: el mallorquí l’ha enviat fora de manera incomprensible quan ho tenia tot a favor per inaugurar el marcador (27′).

Sense encert, tot i Joselu

La segona part no ha estat gaire diferent i els 28.512 espectadors que han fet presència a l’RCDE Stadium ha començat a impacientar-se. Malgrat tot, els pericos han insistit més per buscar la victòria: dos pals de Joselu, un gol anul·lat al gallec i una nova ocasió per l’internacional espanyol que ha desaprofitat al darrer minut de partit. Uns últims minuts agònics, ja que pocs instants abans l’havia tingut el Cadis als peus d’Alejo, que ha xutat desviat i ha desaprofitat una ocasió que hagués sentenciat un Espanyol que ha vist el descens passant per davant.

Així doncs, el partit ha acabat amb un empat sense gols que deixa força tocat el conjunt local. Era una final, i així ho ha viscut una afició que ha vestit de gala un RCDE Stadium amb la millor entrada de la temporada, però que veu com el seu equip no treu el cap del descens. A vuit jornades pel final i a l’espera de tots els altres partits de la jornada, l’Espanyol es posa 18è amb 28 punts, a 2 de la salvació, i s’enfrontarà al Vila-real el pròxim dijous 27 d’abril a les 19:30 a l’estadi de la Ceràmica.



Més notícies
Joan Laporta i Xavier Antich, al Camp Nou | Òmnium Cultural
El Barça i Òmnium aprofiten el partit de Sant Jordi per fer una gran acció
Notícia: El Barça i Òmnium aprofiten el partit de Sant Jordi per fer una gran acció
Comparteix
El Camp Nou es convertirà en un espai per reivindicar l'ús del català en l'esport
Jugadores de l'Alhama El Pozo | Alhama El Pozo
Esgarrifós testimoni de cinc jugadores pel cas d’assetjament a la Lliga F
Notícia: Esgarrifós testimoni de cinc jugadores pel cas d’assetjament a la Lliga F
Comparteix
Algunes de les jugadores de l'Alhama El Pozo, equip afectat en el cas d'assetjament, han declarat dures situacions viscudes amb el seu entrenador
Javier Enríquez, fill de José María Enríquez Negreira | Javi Enríquez COACH
El fill de Negreira confessa quins serveis prestava al Barça i als àrbitres
Notícia: El fill de Negreira confessa quins serveis prestava al Barça i als àrbitres
Comparteix
Davant Hisenda, Javier Enríquez va reconèixer que es gastava milers d'euros acompanyant els col·legiats a Barcelona
Jordi Alba, en l'amistós de la temporada passada del Barça a Sydney | FC Barcelona
El Barça podria disputar amistosos a final de temporada per fer caixa
Notícia: El Barça podria disputar amistosos a final de temporada per fer caixa
Comparteix
El club blaugrana planteja diferents alternatives per recaptar diners i una d'elles és disputar partits amistosos

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé. a abril 22, 2023 | 07:44
    Culé. abril 22, 2023 | 07:44
    La temporada vinent ens quedarem sense Barça-Espanyol i Espanyol-Barça. Quina llàstima!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa