Món Esport
Nova victòria de mèrit d’un Girona que ja somia amb Europa (0-2)

Amb la permanència més que consolidada, el Girona no es conforma i continua sumant victòries de moltíssim mèrit. El conjunt català, que la setmana passada ja va golejar el Reial Madrid a Montilivi, ha assaltat el sempre difícil estadi del Sevilla, el Sánchez Pizjuán, amb un triomf incontestable. D’aquesta manera, el Girona se situa vuitè a la classificació, a només tres punts de la setena posició, que actualment ocupa l’Athletic Club. En cas que el Madrid guanyi la final de Copa del pròxim 6 de maig, aquest vuitè lloc donarà accés a la Conference League, per tant, el Girona està molt a prop d’Europa.

La crònica del Sevilla-Girona (0-2)

L’equip dirigit per Míchel Sánchez ha fet un partit del tot desacomplexat a Sevilla. Aquesta està sent una de les senyes d’identitat del Girona, sortir a totes independentment del rival. Això s’ha traduït amb un golàs al minut vint-i-tres de la primera meitat. A la sortida d’un córner, Juanpe ha caçat una centrada a l’àrea amb un salt acrobàtic i ha xutat la pilota al fons de la xarxa. Abans del descans, una altra oportunitat clara per al Girona, però encara més ho ha estat la de Bryan Gil, que ha perdonat el gol de l’empat i d’aquesta manera s’ha arribat a la mitja part.

Juanpe celebra el seu gol al Sánchez Pizjuán | Europa Press
Juanpe celebra el seu gol al Sánchez Pizjuán | Europa Press

A la represa, el Sevilla ha començat avisant, però el Girona ho ha contrarestat de la millor manera possible. Després d’un xut al travesser, Viktor Tsygankov ha caçat el rebot, li ha regalat una passada de la mort a Taty Castellanos i el davanter argentí no ha perdonat. El Girona, d’aquesta manera, ja tenia dos gols d’avantatge al Sánchez Pizjuán i ha defensat perfectament aquest resultat. Els dos equips han continuat atacant i el marcador encara podria haver canviat, però no ha estat així. La més clara ha estat un xut al travesser del Sevilla, ja al temps afegit.



Més notícies
Taty Castellanos celebrant un dels seus gols | Girona FC
El Girona atropella el Madrid i fa un pas de gegant per a la salvació (4-2)
Notícia: El Girona atropella el Madrid i fa un pas de gegant per a la salvació (4-2)
Comparteix
Taty Castellanos, davanter del Girona, li fa quatre gols a un Madrid molt fluix en un partit important per la salvació i amb el qual els blancs s'acomiaden de la Lliga
Taty Castellanos celebra un dels seus gols contra el Madrd | Girona FC
La bèstia negra que el Madrid no hauria imaginat mai
Notícia: La bèstia negra que el Madrid no hauria imaginat mai
Comparteix
Després d'una temporada on només li faltaven gols, Taty Castellanos n'ha marcat quatre de cop en el millor escenari possible
Arnau Martínez celebrant el primer gol del Girona | Girona FC
El Girona s’imposa a l’Espanyol i el derbi es queda a Montilivi (2-1)
Notícia: El Girona s’imposa a l’Espanyol i el derbi es queda a Montilivi (2-1)
Comparteix
El Girona s'ha endut un derbi català realment tens i amb expulsions contra l'Espanyol a l'Estadi de Montilivi
Taty Castellanos, jugador del Girona | Girona FC
Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)
Notícia: Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)
Comparteix
Els de Míchel han aconseguit endur-se els tres punts i s'apropen a la permanència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa