Victòria convincent del Girona contra un Elx lluitador (2-0)

El Girona s’ha endut la victòria del partit contra l’Elx a l’Estadi de Montilivi. El conjunt de Míchel ha sumat els tres punts gràcies als gols del ‘Taty’ Castellanos a la primera meitat i d’Oriol Romeu a la segona. A l’Elx, que ho ha intentat per moments, li ha fallat la mira de cara a gol i els locals no han perdonat les que han tingut. Així doncs, els gironins aconsegueixen arribar als 38 punts i amb el primer objectiu cada vegada més encarrilat.

El ‘Taty’ es reivinidca

Primera part amb una bona versió de l’Elx de bon inici però amb un Girona superior. Durant els primers minuts l’equip de Beccacece ha tingut oportunitats que Gazzaniga, porter del Girona, ha repel·lit per evitar que els visitants obrissin el marcador. A poc a poc, el Girona ha intentat entrar al partit, sobretot després de l’entrada al camp d’Aleix Garcia per Borja, que ha marxat lesionat abans del primer quart de partit. El Girona ha crescut en dinamisme i el gol local ha pogut arribar a l’última jugada de la primera meitat a través d’una rematada de cap dins de l’àrea del ‘Taty’ Castellanos després d’una bona centrada de Toni Villa. Així doncs, 1-0 pel Girona al descans.

Els jugadors del Girona celebrant un gol | Girona FC

Oriol Romeu encarrila el partit

El domini l’equip de Míchel ha anat minvant i l’Elx ha tornat a gaudir d’alguna ocasió a l’inici de la represa, però sense encert. Així doncs, el Girona ho ha aprofitat per duplicar l’avantatge al minut 70 gràcies a Oriol Romeu, que ha aprofitat un refús i ha afusellat amb l’esquerra des de la frontal de l’àrea (2-0). L’Elx ha quedat anestesiat i la victòria dels blanc-i-vermells, encarrilada. Ha arribat el moment dels canvis i els locals han fet un pas enrere per anar tancant a poc a poc el partit i defensar un resultat que ja no ha canviat més. Final del partit i els tres punts es queden a Montilivi. El Girona escala posicions a la mitja taula i arriba als 38 punts. L’Elx, d’altra banda, segueix amb el malson, tot i que amb la mirada posada en la temporada que ve.