Sisena derrota consecutiva d’un Espanyol en caiguda lliure (3-1)

Segon partit de Luis García a la banqueta de l’Espanyol, però el rumb no canvia, ja que el conjunt perico ha perdut contra el Reial Betis (3-1). Els blanc-i-blaus no han jugat un mal partit al Benito Villamarín contra un equip aspirant a classificar-se per a la pròxima edició de la Champions. De fet, fins i tot han cregut en esgarrapar l’empat en alguns moments, sobretot després del golàs de xilena de César Montes, però la debilitat defensiva continua condemnant.

Primera meitat bètica

El partit hacomençar vibrant, frenètic, amb arribades d’àrea a àrea fins que el Betis ha pogut posar pausa, sobretot amb Carvalho. A més, Luiz Henrique i Ayoze Pérez han estat un malson per a la defensa periquita. De fet, el Betis s’ha avançat amb una rematada a boca de gol d’Ayoze al minut 27, quan ha aprofitat una centrada de Luiz Henrique. El segon l’ha fet l’exblaugrana Juan Miranda al minut 34 després d’aprofitar una passada enrere del canari Ayoze que ha deixat descol·locada la defensa blanc-i-blava. Descans amb 2-0 al marcador.

Luiz Enrique, jugador del Betis | Real Betis

L’Espanyol ha desaparegut pràcticament en atac des d’aleshores i el Betis ha pogut marcar el tercer en diverses ocasions. Tot i això, César Montes, amb un golàs de xilena en el minut 48 ha donat esperances als de Luis García, que han disposat d’alguna altra ocasió per empatar el matx (2-1). Malgrat tot, al minut 68 de partit William Carvalho ha superat Pacheco amb un xut ras i col·locat per fer pujar el 3-1 al marcador. Un marcador que Braithwaite havia pogut maquillar al darrer minut de partit, però el gol ha estat anul·lat per un fora de joc dubtós que ha hagut de ser revisat al VAR.