El Barça femení goleja l’Atlètic i podria ser campió (4-0)

El Futbol Club Barcelona femení ha tornat a aconseguir els tres punts a la Lliga F i podrien revalidar el títol de campiones aquest diumenge. El combinat de Jonatan Giráldez ha derrotat l’Atlètic de Madrid (4-0) a l’estadi Johan Cruyff i, a partir d’ara, resten a l’espera que el Reial Madrid no guanyi al camp del Betis per fer esclatar el confeti. Aitana (2), Vicky López i Hansen han estat les autores dels gols barcelonistes que han certificat la victòria de Lliga número 25. El festival ofensiu de la segona meitat i un incontestable 4-0 que acosta el Barça al títol de Lliga.

A partir d’ara, totes les mirades estan posades al partit del Reial Madrid, que si no guanya provocarà l’alegria barcelonista en forma de trofeu. Més enllà d’aquesta Lliga, el que segur que les jugadores ja tenen al cap és l’eliminatòria de semifinals de Champions que comença d’aquí a una setmana a Stamford Bridge (dissabte 22, a les 13:30 h).

Les jugadores del Barça femení | FC Barcelona

Golejada a mig gas

Aitana Bonmatí ha estat la protagonista del partit amb dos gols i un recital de joc. Les blaugranes han estat clarament superiors a un Atlètic de Madrid que ha aguantat durant uns primers 45 minuts força igualats, tot i que Aitana ha obert el marcador al minut 27 de partit. A la tornada del descans, el vendaval culer ha arribat i els gols de Vicky López (46′), Hansen (57′) i un altre cop Aitana (88′) han segellat un triomf contundent que deixa la Lliga vista per a sentència.

De les dues parts necessàries perquè el Barça sigui campió aquest cap de setmana, s’ha donat la més previsible, la del triomf blaugrana. A partir d’ara, si el Reial Madrid no guanya el Betis aquest diumenge (18:00 h), les blaugranes seran campiones de manera matemàtica. Una victòria que podria valer el quart campionat consecutiu del Barça i el vuitè de la seva història.