Món Esport
L’increïble menyspreu d’Al-Khelaïfi, president del PSG, a Tebas i a LaLiga

Nasser Al-Khelaïfi, president del Paris Saint-Germain, ha repassat en una entrevista al diari Marca alguns dels temes més candents i que afecten el seu club. Un d’aquests ja és tradicional: la polèmica que rodeja el PSG en termes del fair-play financer. Després que Javier Tebas, president de LaLiga, denunciés que els francesos quebranten precisament aquest fair-play, el dirigent qatarià ha menyspreat a ell i la competició que lidera

Qüestionat per la demanda que ha interposat Tebas contra el PSG, Al-Khelaïfi ha contestat amb una altra pregunta: “Qui és Tebas?”. Tot seguit, ha assegurat, probablement de manera irònica, que “no conec aquesta persona”. I ha prosseguit el seu discurs reivindicant que “el nostre estil és no ficar-nos en els assumptes d’altres clubs, altres lligues o federacions. Però no acceptaré que altres ens donin lliçons. Tant me fa el que digui, la veritat, se’n parla ja fa anys. Tenim un projecte de futbol per construir i seguirem endavant. No ens preocupa, tampoc tot el que surt als mitjans, perquè no podem perdre el temps amb tot allò que surt.

Tebas s’hauria de centrar en el seu campionat, perquè està una mica mort”

En aquesta línia, quan ha estat preguntat sobre si el nou contracte de Kylian Mbappé pot posar en perill l’esmentat fair-play, Al-Khelaïfi ha protestat que “cada any, tots els estius, és el mateix. Que si el fair-play, que si no respectem la resta… Sabem què podem fer, què podem signar, sabem millor que ell [Tebas] allò que podem fer i ningú ens ha de dir el que hem de fer. No ens ha de dir algú de fora què podem fer o no. Si ho fem, és perquè podem. Mireu el cas de Leo Messi. Va passar igual, ja deien que era impossible financerament i hem guanyat diners amb Messi”. Finalment, ha atacat Tebas, un altre cop, clamant que “no en té ni idea i s’hauria de centrar en el seu campionat perquè el seu campionat està una mica mort”.

Quan l’entrevistador li ha preguntat si li molesta que a Espanya es parli tant del PSG com un club-estat, Al-Khelaïfi ha reivindicat que al país ibèric “l’Estat recolza alguns clubs i més que nosaltres. Un estadi magnífic al mig de la ciutat sense pagar res… Nosaltres paguem per l’estadi, pel centre d’entrenament, i els donen més suport a ells. No és just. Nosaltres paguem per l’estadi, pel centre d’entrenament, per tot…”. Per tant, ha fet al·lusió especialment al Madrid, qui té precisament el seu Santiago Bernabéu en mig de la ciutat, tot advertint que el club blanc no ha hagut de fer-ne front a cap despesa.

Al-Khelaïfi també s’ha referit al projecte de la Superlliga, i l’ha donat per acabat: “Per mi ja és morta. Però també és estrany. El Madrid ha guanyat la Champions i de manera merescuda a més, però per una banda la volen guanyar, ho han celebrat dies, gairebé una setmana, i per altra banda no els agrada jugar-la. Si no estàs content, no cal jugar-la. És la millor competició del món per a tots i fins i tot no sé perquè els aficionats espanyols també estan en contra d’aquesta competició, però per a mi la Superlliga és morta”.



Més notícies
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG, i Kylian Mbappé, jugador del mateix | Europa Press
Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé
Notícia: Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé
Comparteix
El president del PSG sorprèn a tothom en explicar per què va rebutjar l'oferta de l'any passat pel davanter
Nasser Al-Khelaïfi, amb Florentino Pérez | Europa Press
Al-Khelaïfi, president del PSG, amenaça Florentino Pérez
Notícia: Al-Khelaïfi, president del PSG, amenaça Florentino Pérez
Comparteix
El màxim dirigent del club francès ha estat molt crític amb el projecte de la Superlliga europea
Nasser Al-Khelaifi, president del PSG | Europa Press
Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Notícia: Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”
Comparteix
El màxim mandatari del club francès nega que estiguin cometent cap il·legalitat en fitxar Messi
Florentino Pérez, president del Madrid, i Joan Laporta, del Barça | Europa Press
Florentino Pérez defensa el Barça davant Tebas
Notícia: Florentino Pérez defensa el Barça davant Tebas
Comparteix
El president del Madrid ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista a 'El Chiringuito de Jugones'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa