Món Esport
Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé

Nasser Al-Khelaïfi, president del Paris Saint-Germain, ha confessat el motiu pel qual fa un any va rebutjar l’astronòmica oferta que va presentar Florentino Pérez, president del Madrid, per la seva estrella, Kylian Mbappé. El dirigent qatarià ha sorprès, ja que ha canviat el discurs oficial. És a dir, el que fins ara tothom coneixia. Si bé el campió del món va reconèixer que volia enfilar cap al Santiago Bernabéu, ara el seu dirigent ho ha desmentit.

En una entrevista al diari Marca, de la qual el mitjà espanyol només ha publicat un avançament, Al-Khelaïfi ha assegurat que “vaig rebutjar 180 milions l’estiu passat del Madrid perquè sabia que Mbappé volia quedar-se al PSG. El conec molt bé, sé què vol ell i la seva família, i no es mouen per diners. Ha triat jugar aquí per la seva ciutat, club i país, i pel projecte esportiu. Ell només pensa a jugar i a guanyar”.

D’aquesta manera, ha contradit ni més ni menys que el discurs que va fer Mbappé mesos després que el club francès no li permetés marxar al Madrid. En una entrevista a l’emissora RMC, el jugador va assenyalar que “vaig demanar anar-me’n perquè, des del moment que decideixo no renovar, volia que el club tingués un ingrés de traspàs per tenir un recanvi de qualitat”.

L’interès d’Al-Khelaïfi en Zinedine Zidane

D’altra banda, Al-Khelaïfi s’ha referit a una qüestió molt transcendental per al futur més immediat del mateix Mbappé i el de també jugadors com Leo Messi o Neymar Jr: el possible canvi d’entrenador. I és que després que Mauricio Pochettino hagi acumulat més decepcions que alegries a la capital francesa, tot apunta que no continuarà el curs que ve. El president ha estat preguntat per la figura de Zinedine Zidane, que interessa molt al club: “Només vull deixar clar que Zidane m’agradava com a jugador i m’agrada com a entrenador, però no hem parlat amb ell ni directament ni indirectament, mai”.

Per tant, això pot ser un indici de la dificultat o fins i tot impossibilitat de signar el tres vegades campió d’Europa amb el Madrid com a nou tècnic. Per una banda, aquest estaria interessat en rebre les regnes de la selecció francesa a partir del Mundial que se celebra enguany a Qatar. I per una altra, va néixer a Marsella, es va formar a les categories de l’Olympique de Marsella, va jugar al seu primer equip i, en definitiva, n’és aficionat. I això significa que és aficionat de l’etern rival del PSG.

En aquest sentit, segons la premsa francesa, l’escollit pel nou director esportiu del PSG, Luis Campos, per substituir Pochettino seria Christopher Galtier. El tècnic a hores d’ara del Niça, que ha aconseguit triomfs importants al país veí com ara la Ligue 1 guanyada amb el Lille contra precisament el PSG, l’any 2021, i contra pronòstic.

La resposta d’Al-Khelaïfi a Javier Tebas

Al-Khelaïfi també ha tractat un tema important: la denúncia que ha interposat LaLiga, a través del seu president, Javier Tebas, al mateix PSG i també al Manchester City: “Allò que fem, ho fem perquè sabem que es pot. No és el nostre estil parlar d’altres lligues, clubs o federacions. No anem donant lliçons i no permetrem que ningú ens doni lliçons. Cada any és el mateix. Seguirem construint el nostre projecte”.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Florentino explica la duríssima traïció de Mbappé al madridisme
Notícia: Florentino explica la duríssima traïció de Mbappé al madridisme
Comparteix
Florentino Pérez ha comentat quins motius han fet que Mbappé no fitxés pel Reial Madrid i quins canvis ha viscut el jugador
Kylian Mbappé celebra un gol amb Tchouaméni | Europa Press
Es confirma que Mbappé va estar a punt d’enfonsar encara més el Madrid
Notícia: Es confirma que Mbappé va estar a punt d’enfonsar encara més el Madrid
Comparteix
El nou fitxatge del club, Tchouaméni, ha confirmat que el davanter francès el va intentar convèncer per anar al PSG
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Notícia: La revolució que pretén fer el PSG de Mbappé en la seva plantilla
Comparteix
El club francès busca fer un cop de timó aquest estiu per tornar a lluitar per la Champions
Florentino Pérez, president del Madrid | Europa Press
Un exmadridista es burla de Florentino pel fitxatge frustrat de Mbappé
Notícia: Un exmadridista es burla de Florentino pel fitxatge frustrat de Mbappé
Comparteix
Achraf Hakimi, jugador del Paris Saint-Germain, li dona "molts ànims"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa