Món Esport
Al-Khelaïfi, president del PSG, amenaça Florentino Pérez

Nasser Al-Khelaïfi, president del París Saint-Germain (PSG), ha amenaçat el seu homòleg al Reial Madrid, Florentino Pérez, a causa del projecte de la Superlliga europea. Segons paraules del mateix Al-Khelaïfi en una entrevista amb la BBC, va haver-hi una conversa molt tensa amb l’empresari madrileny durant l’eliminatòria dels vuitens de final de la UEFA Champions League, on van coincidir totes dues figures. El president del PSG assegura que Florentino li va demanar “arribar a una entesa per poder parlar” sobre el tema de la Superlliga, però el mateix Al-Khelaïfi afirma que li va respondre amb duresa i li va dir que “estic molt content de poder parlar amb tu, però si es continuen fent pactes a la meva esquena, no hi estic interessat”. En aquest sentit, el màxim dirigent del PSG feia referència a les converses entre el Reial Madrid i l’astre francès Kylian Mbappé, qui ja tindria un acord signat amb el club blanc segons informen diversos mitjans de comunicació.

Les paraules d’Al-Khelaïfi contra la Superlliga de Florentino

Malgrat que Florentino volia parlar de la Superlliga, Al-Khelaïfi ha estat molt crític amb aquest projecte durant l’entrevista amb la BBC. De fet, ha assegurat que és un tema que només involucra tres clubs, el Futbol Club Barcelona, la Juventus de Torí i el mateix Madrid, i ha dit que “no tenen cap possibilitat” de convertir aquesta competició en una realitat. De fet, ha estat molt sorprenent, perquè Al-Khelaïfi ha volgut mantenir una postura molt digna i ètica durant el seu relat, quan en el Mundial del seu país, Qatar, que ell mateix promociona, estarien morint desenes de persones en les obres de construcció d’estadis, segons s’ha revelat en diverses ocasions. El president del PSG explica que ha “rebutjat un xec de 400 milions d’euros”, per defensar “els aficionats i els valors que el futbol representa”.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar
Notícia: El PSG accepta una petició boja de Mbappé per poder-lo renovar
Comparteix
El davanter francès ha demanat disposar del 100% dels seus drets d'imatge, cosa que faria perdre molts diners al club parisenc
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino Pérez ensenya la porta de sortida al capità del Madrid
Notícia: Florentino Pérez ensenya la porta de sortida al capità del Madrid
Comparteix
Marcelo Vieira no ha rebut cap proposta per renovar i acaba contracte aquest any

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa