Món Esport
Al-Khelaifi, president del PSG: “Sempre ens atenim al fair-play financer”

El fitxatge de Messi pel PSG ha generat força controvèrsia pel que fa a la seva legalitat. Molts aficionats de diversos equips europeus no s’expliquen com pot ser que l’equip parisenc compleixi la regla del fair-play financer tenint en compte que paga els salaris de jugadors com Messi, Neymar, Mbappé, Sergio Ramos o Di María entre d’altres. Aquesta norma estableix que la despesa en fitxatges d’un club no pot superar la quantitat dels seus ingressos.

El president del PSG, Nasser Al-Khelaifi, ha acompanyat Messi durant la seva presentació amb el club francès. El màxim mandatari del Paris Saint-Germain s’ha referit a les sospites sobre l’incompliment del fair-play financer per part de la seva entitat. Al- Khelaifi assegura que el PSG mai ha vulnerat aquesta regla:  “sempre ens atenim a la norma del fair-play financer. Abans de fer una incorporació, analitzem que sigui possible escometre-la”.

Aquesta setmana, un grup de socis del Barça ha presentat una queixa contra el fitxatge de Messi pel PSG davant la Comissió Europea i demandes de suspensió provisional davant la justícia civil i administrativa de França. Aquest grup d’aficionats va emetre un comunicat signat per l’advocat Juan Branco on exposa que el fitxatge de l’argentí no compliria els paràmetres que estableix el fair-play financer.

Tot i les sospites per part del món del futbol envers la gestió del club parisenc, la realitat és que qui controla la norma del fair-play financer és la lliga del país on juga l’equip. La lliga francesa ja va anunciar que no sancionaria cap club que vulnerés aquesta regla fins al 2023 com a mesura de flexibilització després de la pandèmia.Més notícies
Messi durant la seva presentació amb el PSG | Europa Press

Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions”

Notícia: Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions”
Comparteix
El president del PSG ha negat que la incorporació de Messi incompleixi les normes del 'fair-play financer'
Notícia: Messi: “Soc a l’equip ideal per guanyar més Champions” - Mobile
Memphis durant un partit del Barça | Twitter FC Barcelona

El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges

Notícia: El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges
Comparteix
El club blaugrana no té marge salarial per encabir els quatre reforços de l'estiu
Notícia: El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Hòstia ! a agost 11, 2021 | 19:24
    Hòstia ! agost 11, 2021 | 19:24
    Un emir, o un parent d'un emir, tot parlant de fair-play, vergonya i oxímoron... aliens. Que li ho preguntin a l'emèrit borbó rei espanyol de sojorn als Emirates...

Nou comentari

Comparteix