El Barça podria començar la Lliga sense la presència dels quatre fitxatges

El club blaugrana no té marge salarial per encabir els quatre reforços de l'estiu

El Barça encara no ha acabat de pair la sortida de Messi i ja tindria un nou problema greu al capdamunt. El club podria començar la Lliga sense comptar cap dels fitxatges que ha fet aquest estiu segons el programa Què t’hi jugues! de la Cadena SER. És el cas de Memphis, Emerson Royal, Èric Garcia i Agüero.

Aquest mitjà assegura que el club blaugrana encara no ha inscrit a la Lliga a aquests quatre jugadors. El motiu és el mateix que ha provocat la marxa de Leo Messi. El Barça ha sobrepassat el seu límit salarial i, per tant, no pot inscriure nous jugadors. Per tal de solucionar aquest problema, l’entitat culer necessita fer efectiva la sortida d’almenys dos futbolistes o que els jugadors actuals de la plantilla rebaixin el seu salari.

El Barça haurà de debutar en Lliga davant la Reial Societat aquest diumenge sense Memphis, Emerson i Èric Garcia si el club no pren mesures de manera immediata. El ‘Kun’ Agüero tampoc es podria inscriure, però serà baixa igualment perquè està lesionat. El club confiaria a tancar una rebaixa salarial de la plantilla i la sortida d’algun jugador en les pròximes hores segons la Cadena SER.

Més informació

Nou comentari