Jorge Messi assenyala el Barça com a culpable de la sortida del seu fill

El pare de Messi ha confirmat el fitxatge del futbolista pel PSG

El pare i representant de Leo Messi, Jorge Messi, ha respost a les preguntes dels mitjans de comunicació a l’entrada a l’aeroport d’El Prat. L’agent del futbolista ha confirmat que l’argentí signarà pel Paris Saint-Germain. Alguns mitjans apunten que el davanter arribarà avui a la capital francesa i se sotmetrà a la revisió mèdica.

A més, Jorge Messi ha estat preguntant sobre qui és el culpable de la sortida del seu fill del Barça. El representant del jugador ha expressat el següent: “Pregunteu-ho dins del club”. Amb aquesta afirmació, queda clar que l’entorn de Leo Messi culpa la directiva blaugrana de la seva marxa.

La premsa també ha aprofitat per preguntar a Jorge Messi quin és l’estat d’ànim del seu fill. L’agent del futbolista ha contestat amb una pregunta retòrica: “No ho vau veure?”. El representant es refereix a les llàgrimes que el davanter no va poder contenir el passat diumenge quan s’acomiadava del Barça.

El pare de l’excapità del Barça va ser qui va rebre la notícia per part de Laporta que les negociacions per la renovació de Messi s’havien trencat. La intenció de Jorge Messi, el seu fill i tot el seu entorn eren continuar a Barcelona, tal com va explicar el futbolista durant el seu comiat. Durant aquest acte, Messi va assegurar que “estava disposat a rebaixar la meva fitxa al 50%, després el club no em va demanar res més”. Davant d’això, diversos mitjans apunten que el jugador està molest amb Laporta per no haver fet tot el possible per escometre la renovació.

Més informació

Comentaris

  Messi go home!!!! Agost 10, 2021 2:03 pm
  Bitllets Messi, fabrica de moneda. Quin papa mes mafiós
  uno que vive en Tabarnia Agost 10, 2021 4:00 pm
  be, que un sobrevalorat menys, ara potser donent l,oportunitat a joves que pot ser podran treure el cap sensa "l,estrella" aixo es pot considerar com el llaure que a prop no deixa creixa cap mes arbre
  ton c. Agost 10, 2021 4:02 pm
  muy bueno sr. Jorge, si no fos pel respecte futbolístic que li tinc al seu fill, li diría una cosa molt grossa,calla sapastre.
  nil Agost 10, 2021 4:58 pm
  ok...molt bé...que li vagi bé....seguim...Visca el Barça
  Vendetta Agost 10, 2021 6:27 pm
  A pendre pel cul ara a parla frances pesetero el club es molt mes ke un contrafet com tu
  Doctor Strangelove Agost 10, 2021 7:31 pm
  Ara un indepre diria: Aquest "boludo" ens roba! Doc.
   Lionel Mandrake Agost 11, 2021 11:23 am
   Ja ha escrit i ha deixat anar la pixarada, el renegat bufat i penós aprenent.doc. A propòsit en el cas suposat que hagués evadit taxes i impostos, fent "virgueries" "fiscals", també t'hauria "robat" a tu, tros de quòniam.doc
   Guaita-que-fan-ara Agost 11, 2021 12:15 pm
   un indepe diu : el Dr.? Strangelove és un "boludo" d'estar per cas
   Guaita-que-fan-ara Agost 11, 2021 12:15 pm
   un indepe diu : el Dr.? Strangelove és un "boludo" d'estar per casa
  En fi Agost 10, 2021 9:47 pm
  Els únics culpables de dins del FC BARCELONA, són el rosell i el bartomeu. Per cert jorge, del tema hisenda, tu ho vas fer molt bé, no?
  Se echa a faltar las declaraciones del gilipollas independentista supremacista de turno. Agost 10, 2021 10:37 pm
  En una Catalunya independiente, esto no hubiera ocurrido. La parte positiva es que los mierdas golpistas mejoran su victimismo: Madrid y París nos roban.
   Ha, ha, ha Agost 11, 2021 11:16 am
   No calen perquè ja hi ha el teu comentari d'annexionista espanyol estúpid i curt de gambals, que ocupa el primer lloc, el podi dels xitxarel·los.
  Sorb Agost 10, 2021 11:36 pm
  Tebas o te vienes? No asenyalen als culpables veritables perqué aquests son els que els poden perjudicar de veritat.
   Antifa Agost 11, 2021 11:28 am
   Aquest que sempre se'n va, és un fastigós ultra dretà i a sobre fa comentaris a les xarxes "socials" i sovint insults de clubs de futbol de la lliga que el representa (?!) Tal com tacito, son "jutges" i "parts interessades"... però a "Espanya" no hi passa mai res...
  Barça, ahir, avui i demà. Agost 11, 2021 9:49 am
  A rei mort, un altre al seu lloc. Així diu la dita. El que ha de fer ara el Barça, és conjuntar un bon equip amb joves promeses i a poder ser del planter. Que carai son tants milions per jugadors de fora que son un sac de patates i que només serveixen per arruinar el club amb unes fitxes desorbitades.
  Per què no va parlar català? Agost 11, 2021 9:54 am
  Sr. Jorge Messi, vostè és l'exemple d'un pare desagraït, no recorda el que ha fet el Barça per a vostè i per al seu fill? no recorda la mà de milions i milions d'euros que li ha pagat? Vostè és el cap d'una família pobre com ens volen fer veure que n'era fill el Messi? Cobrar tants milions crec que és una vergonya humana. També, sr. Messi li recrimino que amb tants anys no hagi parlat català. S'imagina com hauria ajudat el país que us va acollir donant exemple a molts sud-americans que es neguen, com Leo, a parlar en català tot i que fan una vida molt millor que a la terra d'origen. Ens hem hagut de conformar que els vostres nets cantant "cargol treu banya".
   Quina tropa Agost 11, 2021 10:59 am
   Primer de tot, quin nivell tenen aquesta família ? Amb els diners que disposen quants n'han destinat a millorar la seva cultura general i / o el seu nivell d'instrucció en llengües o altres matèries que no ocupen lloc ? Messi necessitarà un "traductor" a París o faran servir el sistema -prou conegut pels catalans- espanyol monolingüe i "que canvien "ellos de lengua" ?
   Cal dir-ho Agost 11, 2021 11:12 am
   Lio Messi, tot i tenir avantpassats catalans amb origen a la comarca del Pla d'Urgell, mai s'ha interessat ni per els seus orígens, ni pel país ni per la llengua d'una part dels seus avantpassats en el propi país d'origen on hi ha viscut 20 anys ! (?!), que es pot esperar d'aquesta manca de sensibilitat ? A sobre hi ha la coincidència que amb un altre ex jugador del FCBarcelona, Bojan Krkić, comparteixen un rebesavi comú, nat al Poal (Pla de l'Urgell).
  Tot va de caler a les arques de la familia. Agost 11, 2021 10:00 am
  Quan l'any passat en que el Messi volia marxar no li hagués caigut ni una llàgrima. No fotem Jorge, que ja fa temps que et burjava l'orella el PSG. Hipotecar el club, ni per Messi ni pel fill de Déu.
  Santi Agost 11, 2021 10:48 am
  Familia Messi que ganéis muchos mas millones con el jeque explotador de Paris, pero no nos vengáis con milongas que no podiáis haberos ofrecido a jugar gratis, todo y que en publicidad privada habrías seguido ganando algunos millones mas, por lo menos un año en el Barça para ver si había solución de futuro. Vuestro ofrecimiento de la rebaja del 50% fue muy pobre, ya que no recordáis que llegasteis a Barcelona siendo muy pobres y que el FC Barcelona fue el único equipo del mundo que ayudó a Lionel Messi siendo un niño a poder tener el carísimo tratamiento de crecimiento que requería y os encumbró a la gloria y os facilitó llegar a ser una familia de millonarios !!! Repito, Familia Messi que ganéis muchos millones con el jeque explotador árabe de Paris, pero que la conciencia os corroa por dentro !!!
  Quin embolic Agost 11, 2021 10:51 am
  Vol dir del seu fill que té "problemes" amb les pistoles, la policia i el jutges a l'Argentina i que manté econòmicament Lio ?
  S'ha de dir Agost 11, 2021 11:53 am
  Algú ens pot fer cinc cèntims perquè el FCBarcelona sempre canvia el nom o cognom als seus jugadors més reconeguts ? El diminutiu de Lionel és Lio -de fet així li diuen a l'Argentina- no pas "Leo" que és una altre nom. I Cruijff és el cognom de la família Cruijff, no pas "Cruyff". El FCBarcelona considera els seus associats i seguidors, curtets de gambals ?
  Papitu Agost 11, 2021 1:12 pm
  Sp
  Papitu Agost 11, 2021 1:14 pm
  Si clar, la culpa del Club

Nou comentari