Món Esport
El president del PSG es veu immers en un escàndol sense precedents

Nasser Al-Khelaïfi, president del París Saint-Germain (PSG), s’ha situat al centre de totes les mirades després que el mitjà francès Libération hagi revelat informacions que el situen al focus de la polèmica. Segons aquest diari, Al-Khelaïfi es trobaria immers en una trama d’extorsions, xantatges i abusos contra un empresari francès que posseiria documents que demostrarien la irregularitat en l’elecció de Qatar com a seu del Mundial de 2022 i que assenyalarien Tamim bin Hamad Al-Thani, actual emir d’aquest país i propietari del PSG. Al-Khelaïfi i els seus advocats haurien aconseguit que aquest empresari, de nom Tayeb B., acabés a la presó, lloc on va complir condemna entre principis i finals de 2020, moment en el qual hauria entregat els documents en qüestió.

Tayeb B., “l’home que sabia massa”

Tayeb B., empresari francoalgerià de quaranta-un anys, ha estat batejat per Libération com “l’home que sabia massa”. Ell mateix assegura a aquest diari que va ser “martiritzat” fins que no va entregar unes claus d’un llapis de memòria i uns documents que contenien proves que demostraven, sempre segons ell i Libération, que darrere l’adjudicació del Mundial de Qatar existeix una trama de corrupció, així com dades sobre la vida privada d’Al-Khelaïfi, president del PSG. Olivier Pardo, un dels advocats més prestigiosos de França, així com els lletrats Francis Szpiner i Renaud Semerdjian, haurien estat els encarregats de dur a terme tota aquesta operació per posar Tayeb B. a la presó i recuperar tots aquests documents.

Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG, novament al punt de mira

No és la primera vegada que Nasser Al-Khelaïfi es veu involucrat en trames sospitoses i polèmiques. De fet, es troba immers en un cas anomenat FIFAgate que el podria portar a passar fins a vint-i-vuit mesos a la presó. Ara bé, aquest nou cas que revela Libération és d’unes dimensions que no tenen precedents per diversos motius. Per una banda, perquè el mateix emir de Qatar queda totalment esquitxat i, per l’altra, perquè no queden ni dos mesos per l’inici del Mundial. Si la seu d’aquesta Copa del Món sempre ha estat un tema de moltíssima polèmica, que es comencin a revelar informacions tan sensibles abans del seu començament encara ho embruta tot més.



Més notícies
Javier Tebas, president de LaLiga, i Nasser Al-Khelaïfi, homònim del PSG | Europa Press
L’increïble menyspreu d’Al-Khelaïfi, president del PSG, a Tebas i a LaLiga
Notícia: L’increïble menyspreu d’Al-Khelaïfi, president del PSG, a Tebas i a LaLiga
Comparteix
El president del PSG ironitza reconeixent que no coneix el dirigent espanyol, i assegura que "el seu campionat està una mica mort"
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG, i Kylian Mbappé, jugador del mateix | Europa Press
Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé
Notícia: Al-Khelaïfi explica la negativa al Madrid i contradiu un discurs de Mbappé
Comparteix
El president del PSG sorprèn a tothom en explicar per què va rebutjar l'oferta de l'any passat pel davanter
Nasser Al-Khelaïfi, amb Florentino Pérez | Europa Press
Al-Khelaïfi, president del PSG, amenaça Florentino Pérez
Notícia: Al-Khelaïfi, president del PSG, amenaça Florentino Pérez
Comparteix
El màxim dirigent del club francès ha estat molt crític amb el projecte de la Superlliga europea
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
La UEFA podria sancionar durament Al-Khelaïfi
Notícia: La UEFA podria sancionar durament Al-Khelaïfi
Comparteix
El president del PSG va baixar al vestuari dels àrbitres en el Bernabéu i hi va tenir una actitud violenta i injustificable

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa