Món Esport
Mbappé té un acord amb el Madrid i un altre amb el PSG
agraph -->

El davanter francès Kylian Mbappé comunicarà la decisió final sobre el seu futur aquest cap de setmana. El més sorprenent, però, és que quan queden menys de 48 hores pel moment decisiu, encara no sap què farà. Com a mínim això ha assegurat Fayza Lamari, la seva mare i representant, qui ha dit en una entrevista amb Kora Plus que el seu fill encara ha de prendre una decisió. Ara bé, el més sorprenent és que Lamari ha confirmat que Mbappé ha arribat a un acord amb el seu actual equip, el París Saint-Germain, per renovar, però que també té una entesa amb el Reial Madrid per fitxar pel club blanc. Així doncs, no ha signat res i té a les seves mans la possibilitat de tirar cap a una banda o cap a l’altra.

Les declaracions de Fayza Lamari, mare de Mbappé

“Hem arribat a un acord amb el Reial Madrid i a un altre amb el PSG”, ha sentenciat la seva mare. Aquests pactes amb cadascun dels dos clubs són definitius i ja no poden canviar, ja que Lamari ha assegurat que “les reunions i les negociacions han acabat i ara és el Kylian qui ha d’escollir”. Pel que fa als detalls de cadascun dels dos contractes, la mare de Mbappé no s’ha esplaiat gaire, però sí que ha afirmat que “són molt similars”, així que, segons ella, la decisió dependrà de la voluntat del seu fill. Aquestes declaracions de Lamari confirmen el que s’ha anat explicant darrerament, que és que Mbappé ha acceptat l’oferta del Madrid, però que a la vegada també s’ha deixat temptar per la del PSG i que senzillament ha de prendre una decisió tan important com saber on passarà els pròxims anys de la seva vida.

Mbappé, amb el cor dividit entre el PSG i el Madrid

D’altra banda, el que sí que suposa una sorpresa és que Lamari hagi dit que les dues ofertes són similars. Pel que ha revelat Eurosport en les darreres hores, el PSG podria arribar a triplicar la prima del Madrid i a duplicar el seu sou anual. De totes maneres, és normal que la mare de Mbappé no vulgui reconèixer que els diners són un factor determinant i decisiu a l’hora de saber on jugarà el seu fill la temporada vinent, ja que per la imatge del futbolista queda molt millor assegura que es tracta d’un tema esportiu i no econòmic. En qualsevol cas, queda clar que ja s’ha entrat a la recta final d’aquest serial i que ben aviat sabrem quina samarreta lluirà l’astre francès la temporada vinent.



Més notícies
Kylian Mbappé amb la seva mare, Fayza Lamari | @KMbappe
La trucada de la mare de Mbappé al Madrid que ho canvia tot
Notícia: La trucada de la mare de Mbappé al Madrid que ho canvia tot
Comparteix
El club blanc ja havia arribat a un acord amb el futbolista francès, però el PSG encara no es rendeix
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Canvi radical i totalment inesperat en el cas Mbappé
Notícia: Canvi radical i totalment inesperat en el cas Mbappé
Comparteix
En menys de 48h hi ha hagut un gir de 180 graus i la renovació pel PSG està més a prop que el fitxatge pel Madrid
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La premsa madridista, molt pessimista amb el fitxatge de Mbappé
Notícia: La premsa madridista, molt pessimista amb el fitxatge de Mbappé
Comparteix
El periodista Josep Pedrerol, expert en informacions del Madrid, dona la seva versió
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions
Notícia: Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions
Comparteix
El diari Marca revela l'última carta que podria utilitzar el club parisenc per aconseguir la renovació de la seva estrella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa