Món Esport
Canvi radical i totalment inesperat en el cas Mbappé
  • CA

Semblava que ja acabava, però no. Al serial de l’estiu encara li queden alguns capítols amb punts d’inflexió i emoció fins al final. Kylian Mbappé, davanter francès del París Saint-Germain (PSG), continua portant de bòlit tant el seu club com el Reial Madrid amb la decisió de què farà amb el seu futur. Si bé fa unes 48 hores ja es donava per fet el seu fitxatge per l’equip blanc, la situació ha canviat radicalment després d’unes reunions del mateix Mbappé, el seu entorn i els alts càrrecs del PSG, on haurien aconseguit convèncer el jugador perquè es quedi a París.

El PSG sedueix Mbappé, però el Madrid confia en la seva paraula

La premsa de Madrid assegura que el futbolista ja havia tancat el seu acord amb el club, però que no havia arribat a signar res. Això hauria estat un moviment determinant, ja que l’entitat merengue confiava plenament en la paraula del davanter francès, però ara podria fer-se enrere i el fet de no tenir res firmat fa que no tingui cap compromís. La clau d’aquest cas són els diners, ja que el PSG hauria augmentat durant les darreres hores la seva oferta a Mbappé, la qual ja era desorbitada, i això podria ser la clau d’aquesta operació. Ara bé, cal tenir en compte que la decisió del jugador encara no està presa, però si bé fa uns dies era gairebé segur que fitxaria pel Madrid, ara ja no està tan clar.

Mbappé anunciarà la seva decisió aquest cap de setmana

En qualsevol cas, aviat sortirem de dubtes. El davanter francès anunciarà el seu futur aquest cap de setmana, segons s’informa des de París. El més probable és que ho faci el diumenge 22 de maig a través d’una entrevista, la qual apunten que es podria publicar a mig matí o al migdia directament. En cas que digui que renova, no hi haurà cap mena de dubte que continuarà al PSG, evidentment, però si diu que marxa, el més probable és que encara no comuniqui a quin club anirà, bàsicament perquè el Reial Madrid no vol tantes distraccions una setmana abans de la final de la UEFA Champions League. Ara bé, Mbappé no té cap altre pretendent, així que el seu futur passa exclusivament pel PSG o pel Madrid.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La premsa madridista, molt pessimista amb el fitxatge de Mbappé
Notícia: La premsa madridista, molt pessimista amb el fitxatge de Mbappé
Comparteix
El periodista Josep Pedrerol, expert en informacions del Madrid, dona la seva versió
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La premsa espanyola torna a carregar salvatgement contra Laporta
Notícia: La premsa espanyola torna a carregar salvatgement contra Laporta
Comparteix
No ha agradat gens que el president del Barça hagi revelat el sou que cobrarà Mbappé al Madrid
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions
Notícia: Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions
Comparteix
El diari Marca revela l'última carta que podria utilitzar el club parisenc per aconseguir la renovació de la seva estrella
Joan Laporta i Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Notícia: Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Comparteix
"Mbappé està demanant quaranta o cinquanta milions d'euros nets", ha assegurat a Catalunya Ràdio

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a maig 20, 2022 | 16:11
    JordiP maig 20, 2022 | 16:11
    Tinc la senació de que aquest jugador no és gens racomanable per la seva veleïtat. En qualsevol moment pot canviar de sentiment i deixar el seu club penxat. Si ho està fent ara és que ho pot fer a mitja temporada i a fer punyetes el projecte esportiu i l'esquema tècnic del seu entranador. No interessa ni a preu de gall robat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa