Món Esport
Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions

El davanter francès Kylian Mbappé està a punt d’anunciar que deixa el París Saint-Germain (PSG) i fitxa pel Reial Madrid. Així ho indica la premsa de la capital estatal, que fins i tot assegura que el club blanc ja té planejat l’acte de presentació de l’astre del futbol europeu. La decisió de Mbappé ja està gairebé presa i serà aquesta, però el diari Marca acaba d’obrir la porta a una última possibilitat per tal que el PSG aconsegueixi la renovació de la seva estrella. Es tracta d’una opció totalment remota i gairebé impossible d’acabar convertint-se en realitat, però tenint en compte que encara no ha signat el seu contracte amb el Reial Madrid, el PSG encara té l’opció de cremar totes les naus per aconseguir el seu gran objectiu.

Les condicions de Mbappé per renovar amb el PSG

El problema principal és que per poder renovar Mbappé, el PSG hauria d’acceptar unes condicions que són pràcticament de ciència-ficció. En les darreres reunions que ha mantingut el club amb el futbolista, Mbappé hauria demanat una reestructuració radical de l’equip francès per tal de poder-se quedar. En primer lloc, vol l’acomiadament del director esportiu, Leonardo Nascimento de Araújo, el gran arquitecte del PSG galàctic. Tampoc no està convençut amb l’entrenador, Mauricio Pochettino, de qui en demana el cap, a la vegada que vol escollir ell mateix el seu substitut. Finalment, també creu que s’han de reforçar algunes posicions i per això voldria veure fora molts dels seus companys d’equip i incorporar encara més estrelles al conjunt parisenc.

Mbappé comunicarà la seva decisió molt aviat

És gairebé impossible que el PSG pugui prometre i atorgar tots aquests desitjos a Mbappé amb el temps suficient per poder-lo convèncer i que renovi. Des de Qatar tenen com a prioritat la seva continuïtat, però el fet d’haver de desmuntar tot l’equip i refer-lo de nou és una tasca titànica i és gairebé segur que no li podran oferir el que vol i, per tant, marxarà. Cal tenir en compte que el mateix Mbappé ha assegurat que abans que acabi el mes de maig comunicarà la seva decisió final. Primer, comunicarà si renova amb el PSG o no i posteriorment explicarà a quin equip marxa. No hi haurà gaire misteri, ja que el Reial Madrid és l’únic candidat a endur-se’l, però els blancs no volen grans sacsejades a l’equip abans de la final de la UEFA Champions League del pròxim 28 de maig.



Més notícies
Joan Laporta i Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press
Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Notícia: Laporta revela el sou de Mbappé al Madrid
Comparteix
"Mbappé està demanant quaranta o cinquanta milions d'euros nets", ha assegurat a Catalunya Ràdio
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Mbappé no renovarà amb el PSG i fitxarà pel Madrid
Notícia: Mbappé no renovarà amb el PSG i fitxarà pel Madrid
Comparteix
Filtracions del club blanc a la premsa madrilenya confirmen el fitxatge del davanter francès
Kylian Mbappé, jugador del PSG, celebra un gol amb companys seus | Europa Press
El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur
Notícia: El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur
Comparteix
El davanter visita Qatar, país vinculat amb el PSG, dies abans d'anunciar la seva decisió
Kylian Mbappé, a la gala de premis de la Ligue 1 | Ligue 1
Mbappé torna a sacsejar el mercat de fitxatges amb unes noves declaracions
Notícia: Mbappé torna a sacsejar el mercat de fitxatges amb unes noves declaracions
Comparteix
El davanter del PSG ha assegurat que molt aviat anunciarà on jugarà la temporada vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa