Món Esport
La trucada de la mare de Mbappé al Madrid que ho canvia tot
agraph -->

“El Kylian s’ho està pensant”. Aquesta és la frase que ha generat tots els maldecaps imaginables al madridisme en les darreres hores. Segons revela el diari Marca, la mare de Kylian Mbappé, Fayza Lamari, hauria trucat al Reial Madrid per comunicar-los que la decisió del seu fill encara no està presa. A inicis d’aquesta setmana el club blanc havia aconseguit arribar a un acord verbal amb el futbolista francès, però un seguit de reunions del París Saint-Germain amb qui encara és jugador de la seva plantilla hauria canviat les coses. Segons informen diversos mitjans de comunicació internacional, el PSG hauria augmentat la seva oferta econòmica de forma significativa i això l’està apropant cada vegada més a renovar amb el seu actual equip. El fet que no existeixi cap signatura entre Mbappé i el Madrid preocupa moltíssim a la capital estatal.

El Madrid ja havia rebut el ‘sí’ de Mbappé

El diari Marca també detalla les particularitats del contracte amb el qual el Reial Madrid havia aconseguit convèncer Mbappé. Per molt que el jugador deixarà d’estar lligat al PSG el pròxim juliol, el club blanc li ofereix una prima de fitxatge de 130 milions d’euros, els quals anirien directament al jugador i al seu entorn. A més a més, el president, Florentino Pérez, també estava disposat a cedir-li el 60% dels seus drets d’imatge, cosa que suposa una oferta història, ja que el Madrid, com a molt, només arriba al 50%. El sou, segons va revelar el president Joan Laporta, seria d’uns quaranta o cinquanta milions d’euros nets, però l’entorn de Mbappé ho va desmentir, així que podria ser inferior.

L’oferta astronòmica del PSG

El PSG, però, ha anat molt més enllà. Segons revela Eurosport, les quantitats que el club francès ofereix a Mbappé són una autèntica salvatjada contra la qual serà impossible que lluiti el Reial Madrid. El davanter parisenc, en cas que accepti la proposta del seu actual equip, rebria d’entrada una prima de renovació de 300 milions d’euros. Això triplica l’oferta de Florentino Pérez. D’altra banda, també percebria un sou de fins a 100 milions d’euros nets a l’any. Això també duplica el salari que, segons Laporta, el Madrid estaria disposat a pagar a Mbappé. A més a més, el PSG també cediria a la seva estrella el 100% dels seus drets d’imatge, cosa que provocaria que el club no pogués explotar la seva imatge de cap manera.

Mbappé anunciarà la seva decisió aquest cap de setmana

En qualsevol cas, la decisió definitiva de Mbappé la sabrem molt aviat. Segons explica L’Équipe, el davanter parisenc ho anunciarà el pròxim diumenge 22 de maig a mig matí, a través d’una entrevista a la televisió francesa. El dia escollit correspon al final de temporada del PSG. D’aquest anunci s’espera que només digui si renova o si marxa del que ha estat el seu equip durant els darrers cinc cursos. Ara bé, en cas que digui que no continua a París, l’única alternativa possible és el Reial Madrid. No hi ha cap altre club que s’hagi interessat de debò en el fitxatge de Mbappé.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Canvi radical i totalment inesperat en el cas Mbappé
Notícia: Canvi radical i totalment inesperat en el cas Mbappé
Comparteix
En menys de 48h hi ha hagut un gir de 180 graus i la renovació pel PSG està més a prop que el fitxatge pel Madrid
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La premsa madridista, molt pessimista amb el fitxatge de Mbappé
Notícia: La premsa madridista, molt pessimista amb el fitxatge de Mbappé
Comparteix
El periodista Josep Pedrerol, expert en informacions del Madrid, dona la seva versió
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions
Notícia: Mbappé encara podria quedar-se al PSG si li accepten aquestes condicions
Comparteix
El diari Marca revela l'última carta que podria utilitzar el club parisenc per aconseguir la renovació de la seva estrella
Kylian Mbappé, jugador del PSG, celebra un gol amb companys seus | Europa Press
El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur
Notícia: El viatge de Mbappé que serà definitiu pel seu futur
Comparteix
El davanter visita Qatar, país vinculat amb el PSG, dies abans d'anunciar la seva decisió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa