Món Esport
Luis Suárez sorprèn amb l’elecció del seu nou equip

Luis Suárez ja té nou equip. Després de jugar uns mesos amb el club del seu cor, el Nacional de Montevideo, fitxarà pel Gremio de Porto Alegre, equip brasiler. Segons informa el periodista argentí César Luis Merlo, l’acord entre el futbolista i el club és molt a prop de fer-se oficial. L’elecció de Suárez ha sorprès bastant, perquè tot apuntava que iniciaria una nova aventura o bé a la Major League Soccer o bé a la lliga mexicana. Per contra, ha decidit provar sort a la Serie A del Brasil, amb la intenció de competir per aixecar la Copa Libertadores. A punt de fer 36 anys, Suárez continuarà a Sud-amèrica en la que podria ser la seva última aventura com a futbolista professional.

De l’Uruguai al Brasil

L’exblaugrana ja va anunciar que no continuaria a Nacional, després de complir el contracte de quatre mesos que havia firmat amb el club del seu cor. A partir d’aquí, el ventall de possibilitats i rumors sobre el nou destí del ‘charrúa’ ha estat molt gran. Finalment, sembla que ha pres la decisió d’iniciar una aventura al Brasil, amb el Gremio de Porto Alegre. Les negociacions estan molt avançades i, segons informen des de l’Uruguai, Suárez firmaria per dues temporades i passaria a ser el jugador més ben pagat de la plantilla. El Gremio, equip històric del Brasil, no està passant pel seu millor moment i és que ha jugat a la Serie B aquesta temporada. No obstant això, han aconseguit l’ascens i volen tornar al capdavant de la màxima divisió del país.

Luis Suárez, davanter de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Luis Suárez, exdavanter de l’Atlètic de Madrid | Europa Press

Suárez ha sorprès amb l’elecció final

Durant les darreres setmanes, el rumor més fort que circulava era que Luis Suárez firmaria amb el Cruz Azul mexicà. Des del país ho donaven per fet, però finalment l’exdavanter de l’Atlètic de Madrid ha canviat d’opinió i ha decidit aterrar al Brasil. També s’havia especulat amb la MLS, però finalment no ha estat així. Suárez donarà les seves darreres passes al món del futbol a una lliga exigent, amb la Copa Libertadores a l’horitzó, tot i que primer caldrà que el Gremio s’hi classifiqui. Després d’acomiadar-se entre llàgrimes del Mundial de Qatar, l’exblaugrana vol oblidar-se dels últims mals resultats amb una bona campanya al Brasil i esdevenir determinant amb l’històric Gremio.



Més notícies
Luis Suárez, a la seva presentació com a nou futbolista de Nacional | Europa Press
Luis Suárez explica un dels pitjors moments de Leo Messi al Barça
Notícia: Luis Suárez explica un dels pitjors moments de Leo Messi al Barça
Comparteix
El davanter uruguaià recorda amb tristor la seva sortida de Barcelona i explica els difícils moments que va haver de viure
Luis Suárez, jugador de Nacional | Europa Press
L’advertència de Luis Suárez al seu successor al Liverpool
Notícia: L’advertència de Luis Suárez al seu successor al Liverpool
Comparteix
L'uruguaià Darwin Núñez va ser expulsat després de caure en una provocació a la Premier League
Luis Suárez i Leo Messi, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai
Notícia: El tendre missatge de Messi a Suárez en el seu retorn a l’Uruguai
Comparteix
El Pistolero torna a Nacional, on buscarà posar-se en forma de cara al Mundial de Qatar
Luis Suárez, en arxiu | Europa Press
VÍDEO | Luis Suárez viu un moment del tot surrealista en una entrevista
Notícia: VÍDEO | Luis Suárez viu un moment del tot surrealista en una entrevista
Comparteix
El periodista català Gerard Romero ha interromput la seva conversa per ballar una haka neozelandesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa