Món Esport
L’anècdota mística de Messi i l’Argentina durant la Copa Amèrica

La plataforma de continguts audiovisuals Netflix ha publicat aquest dijous el documental Sean eternos: campeones de América. Una peça que il·lustra com va aconseguir la selecció masculina de futbol d’Argentina guanyar la Copa Amèrica de 2021, el seu primer títol en quasi trenta anys. Més enllà de l’ïncreïble discurs del capità, Leo Messi, que ha transcendit, també s’hi desprèn una anècdota divertida en un moment distès durant la concentració, que demostra la bona harmonia que hi ha al combinat sud-americà.

Aquest extracte gira entorn d’un joc de cartes que diversos futbolistes van fer en un hotel, i que va deixar un resultat sorprenent. En primer lloc, el migcampista Leandro Paredes explica que “vaig veure Giovanni Lo Celso entrar a l’habitació de Rodrigo de Paul. I quan hi vaig entrar, estaven Leo Messi, el Papu Gómez, el Kun Agüero… hi era tothom”.

A continuació, intervé Messi: “Estava boludeando el Papu amb De Paul, i van començar a veure si endevinaven la carta”. A continuació, el Kun Agüero diu “”què feu?”. Perquè De Paul i el Papu estaven junts, i són els qui tenen les idees boludas“. A continuació, el Papu revela el diàleg que va tenir amb l’esmentat De Paul: “”Si endevines una carta de deu, guanyem la copa”. I jo començo a llençar. Cinc de bastos? No. Dotze d’or? No. Doncs bé, així fins que em toca l’última. Dic l’un de bastos… i encerto. Quilombo, crits, abraçades… Tots cridant que “guanyem la copa! És l’energia, és l’aura…!”.

Leo Messi aixeca la Copa Amèrica de 2021 envoltat dels seus companys | Europa Press
Leo Messi aixeca la Copa Amèrica de 2021 envoltat dels seus companys | Europa Press

A continuació, Ángel di María confessa que “la primera que vaig tirar, encerto amb el sis de bastos. Semblava un gol! Es llençaven tots, saltaven tots… Era una bogeria“. “És que no sé a qui pebrots se li va acudir”, afegeix el Kun Agüero. A continuació, entra en escena un nou jugador: el defensa Nicolás Otamendi. “El mateix: encerta”, avisa el Papu, abans que el mateix Otamendi reconegui que “si l’endivinava, te l’havies de tatuar”, abans d’ensenyar, efectivament, un tatuatge seu amb una carta del set d’espases. “Que jo m’haig de tatuar l’un de bastos, l’altre no sé què… però què esteu fent? Esteu bojos?”, expressa el Kun.

La brutal coincidència amb la realitat quan Messi va treure una carta

Al final de tot, l’aura que havia esmentat el Papu va tenir acte de presència amb Messi com a protagonista. El jugador del Sevilla explica que “li toca a Messi. Va llençant cartes, va fallant, va fallant… Clar, ell havia perdut quatre finals amb l’Argentina. Per tant, quatre copes“. I de sobte, Messi sorprèn: “Em va tocar el cinc de copes”. I el Papu conclou: “Li va tocar, i vam dir que “no podem perdre”. I efectivament, a la cinquena final de l’astre argentí, la copa la va poder aixecar ell i no l’equip rival.



Més notícies
Leo Messi aixeca la Copa Amèrica de 2021 envoltat dels seus companys | Europa Press
Surt a la llum un increïble discurs de Messi amb la selecció argentina
Notícia: Surt a la llum un increïble discurs de Messi amb la selecció argentina
Comparteix
El capità de la selecció argentina va arengar els seus companys abans de la final de la Copa Amèrica de 2021
Leo Messi celebra un gol amb la selecció argentina | Europa Press
Messi exposa un nou argument de pes perquè l’Argentina guanyi el Mundial
Notícia: Messi exposa un nou argument de pes perquè l’Argentina guanyi el Mundial
Comparteix
El davanter de Rosario s'ha tornat a exhibir en la darrera aturada de seleccions abans de la Copa del Món
Leo Messi, futbolista del PSG | Europa Press
L’exhibició de Messi amb l’Argentina de la qual tothom parla
Notícia: L’exhibició de Messi amb l’Argentina de la qual tothom parla
Comparteix
El jugador del PSG escriu noves pàgines a les enciclopèdies del futbol amb un partidàs contra Estònia
Messi aixeca finalment la Copa Amèrica | @CopaAmerica
Messi consuma un nou ‘Maracanazo’ i la Copa Amèrica torna a l’Argentina (1-0)
Notícia: Messi consuma un nou ‘Maracanazo’ i la Copa Amèrica torna a l’Argentina (1-0)
Comparteix
Un gol d'Àngel Di María certifica la victòria de l'albiceleste davant el Brasil

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa