Món Esport
Messi exposa un nou argument de pes perquè l’Argentina guanyi el Mundial
  • CA

Leo Messi té molt clar que vol guanyar aquest Mundial de Qatar amb la selecció argentina. No és que no ho hagués desitjat en els anteriors, però aquesta vegada es troba davant una oportunitat d’or per aconseguir-ho. Per una banda, és el cop que té l’equip més ben preparat per fer-ho. L’acompanyen jugadors de qualitat i bon rendiment, com Lautaro Martínez, Julián Álvarez o Ángel di María en atac, Giovani lo Celso o Rodrigo de Paul al mig del camp, el Cuti Romero o Nicolás Otamendi en defensa o el Dibu Martínez a la porteria. A més a més, Lionel Scaloni és, amb molta diferència, el millor seleccionador dels darrers temps de l’albiceleste.

Leo Messi es troba millor que mai amb la selecció argentina

D’altra banda, el nivell que està exhibint el mateix Messi darrerament és un argument encara més poderós per creure en les opcions de la selecció argentina de cara a aquest Mundial que començarà el pròxim mes de novembre i acabarà el desembre. El davanter de Rosario està totalment focalitzat a donar el millor d’ell mateix. Ja va liderar l’Argentina a la Copa Amèrica de l’any passat i ha mantingut o millorat aquest rendiment en els darrers compromisos internacionals. Si bé amb el París Saint-Germain no va estar especialment encertat el darrer curs, amb la seva selecció no para d’encadenar grans actuacions.

Dues exhibicions consecutives en aquesta aturada

En aquesta aturada hi ha hagut un nou exemple. L’Argentina ha disputat dos duels amistosos. En el primer, contra Hondures, Messi ja va ser el gran protagonista amb un doblet, amb un gol de vaselina espectacular. Ha estat encara més increïble, però, el seu paper davant Jamaica. L’astre de Rosario ha estat suplent i només ha tingut mitja hora a la segona meitat. Tot i això, ha tingut temps de sobres per ser el millor del partit. Ha marcat un gol marca de la casa amb un xut imparable des de la frontal de l’àrea i, per acabar-ho de rematar, ha sentenciat el duel amb un llançament de falta ras i enginyós que ha suposat el tercer dels argentins.



Més notícies
La selecció espanyola celebra el gol de Morata | @SEFutbol
Bogeria a la selecció espanyola a l’últim minut
Notícia: Bogeria a la selecció espanyola a l’últim minut
Comparteix
El conjunt dirigit per Luis Enrique s'ha classificat per a la fase final de la UEFA Nations League amb un gol 'in extremis'
Xavi Hernández i el seu cos tècnic | Europa Press
El Barça pren una mesura dràstica per evitar més lesions amb les seleccions
Notícia: El Barça pren una mesura dràstica per evitar més lesions amb les seleccions
Comparteix
El cos tècnic de l'equip blaugrana ha començat a parlar directament amb els equips internacionals per demanar que tinguin cura amb els seus jugadors
Mapi León, Aitana Bonmatí i Lucia García, jugadores de la selecció espanyola de futbol femení | Europa Press
Un contundent comunicat de les jugadores fa créixer la guerra a la selecció
Notícia: Un contundent comunicat de les jugadores fa créixer la guerra a la selecció
Comparteix
El combinat espanyol, en hores molt baixes després que quinze futbolistes hagin renunciat a participar-hi
Koundé, Memphis i De Jong, durant un entrenament | FC Barcelona
L’aturada de seleccions provoca una escabetxina al Barça
Notícia: L’aturada de seleccions provoca una escabetxina al Barça
Comparteix
Fins a quatre jugadors han patit problemes físics després del primer partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa