Món Esport
Bogeria a la selecció espanyola a l’últim minut

La selecció espanyola s’ha classificat per a la fase final de la UEFA Nations League després de derrotar Portugal per la mínima amb un gol d’Álvaro Morata a l’últim minut de partit (0-1). En el duel, disputat a Braga, els lusitans han estat superiors, però no han pogut trobar l’efectivitat necessària per avançar-se en el marcador. De fet, el porter de la selecció espanyola, Unai Simón, ha estat un dels millors jugadors del partit i ha evitat el gol portuguès en diverses ocasions. No ha estat fins ja avançada la segona meitat, amb les entrades dels blaugranes Pedri González i Pablo Gavi, que el nivell de La Roja ha millorat i ha buscat la diana amb insistència. Finalment, una centrada de Yeremi Pino ha estat prolongada per Nico Williams i Morata ha acabat marcant.

La selecció espanyola s’havia posat en un problema molt gran després de caure derrotada contra Suïssa el cap de setmana passat i necessitava la victòria contra Portugal per poder-se classificar per a la fase final de la UEFA Nations League. És per això que el gol de Morata s’ha celebrat amb moltíssima eufòria a la banqueta de Luis Enrique, com si es tractés de l’accés a unes semifinals d’una Eurocopa o un Mundial. El tècnic asturià ja havia advertit que l’equip es prendria aquest partit molt seriosament.

Els quatre equips classificats per a la fase final de la UEFA Nations League

Els altres equips que s’han classificat per a la fase final de la UEFA Nations League han estat els Països Baixos, que ja van ser a la final l’any 2019, Croàcia i Itàlia. Aquesta darrera selecció ha tornat a fer un bon paper durant aquesta aturada, cosa que fa que encara sigui més sorprenent que hagin tornat a quedar fora del Mundial. Espanya intentarà guanyar aquest torneig que ja se li va escapar pels pèls l’any passat contra França.



Més notícies
Onze inicial de la selecció espanyola contra Suïssa | Selección Española de Fútbol
Assenyalen aquest jugador del Barça com a culpable de la derrota d’Espanya
Notícia: Assenyalen aquest jugador del Barça com a culpable de la derrota d’Espanya
Comparteix
El defensa central del Futbol Club Barcelona, Eric García, ha estat el gran assenyalat de la derrota d'Espanya contra Suïssa
Ter Stegen, amb la selecció alemanya | Europa Press
La postura de Ter Stegen sobre la rebaixa salarial que no agradarà al Barça
Notícia: La postura de Ter Stegen sobre la rebaixa salarial que no agradarà al Barça
Comparteix
El porter alemany ha desviat l'atenció quan li han preguntat al respecte en una entrevista
Kylian Mbappé, jugador del PSG, i Leandro Paredes, de la Juventus, en un partit de Champions d'aquesta temporada | Europa Press
La frase d’un excompany de Mbappé que defineix l’ambient que hi ha al PSG
Notícia: La frase d’un excompany de Mbappé que defineix l’ambient que hi ha al PSG
Comparteix
L'argentí Leandro Paredes, ara a la Juventus, ha estat preguntat per la seva relació amb el davanter
Vinicius Jr, jugador del Madrid | Europa Press
Acusen Vinicius d’utilitzar el racisme com a “comodí”
Notícia: Acusen Vinicius d’utilitzar el racisme com a “comodí”
Comparteix
El jugador del Mallorca Antonio Raíllo lamenta que el madridista fa servir aquest argument "quan se'l titlla de provocador"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa