Món Esport
Surt a la llum un increïble discurs de Messi amb la selecció argentina

La plataforma de serveis audiovisuals Netflix ha anunciat la publicació del documental Sean eternos: campeones de América, que il·lustrarà com va aconseguir la selecció masculina de futbol d’Argentina guanyar la Copa Amèrica de 2021, el seu primer títol en quasi trenta anys. Sortirà dijous, però ja s’ha vist un tràiler. I en aquest, es veu un discurs de Leo Messi, capità del combinat, tot just abans de la final disputada i guanyada contra Brasil.

Un discurs imponent, contundent i que posa la pell de gallina. Un discurs que explica per què els jugadors entrenats per Lionel Scaloni van sortir a menjar-se Neymar i companyia, i per què van trencar la pèssima ratxa de finals perdudes que arrossegaven, comptant el torneig sud-americà i el Mundial.

En aquest extracte, primer surt Ángel di María. El davanter confessa que Messi “venia parlant abans de cada partit, fent xerrades… però no com aquesta, no així”. I a continuació, surt la imatge del discurs en qüestió, amb els argentins fent una pinya i Messi prenent la paraula: “Ja sabem què és Argentina, ja sabem què és Brasil… Avui no vull dir res d’això. Vull agrair-vos. Agrair-vos per aquests 45 dies. Ja ho vaig dir el dia del meu aniversari: s’ha generat un grup espectacular. Un grup preciós. I ho he gaudit molt”, va començar.

Leo Messi, a la Copa Amèrica | Europa Press
Leo Messi, a la Copa Amèrica | Europa Press

Messi: “El Dibu ha sigut pare i encara no ha pogut veure la seva filla”

45 dies on no ens hem queixat dels viatges, del menjar, dels hotels, dels camps de futbol… de res, nois”, va prosseguir, tot valorant que van ser “45 dies sense veure les nostres famílies, nois. 45 dies! El Dibu Martínez ha sigut pare! I encara no ha pogut veure la seva filla. El Chino igual, només ha vist el seu fill una estona. Tot per aquest moment. Perquè teníem un objectiu, nois”.

“Teníem un objectiu i estem a un pas d’aconseguir-lo. A un pas! I sabeu què és el millor de tot? Que depèn de nosaltres. Depèn de nosaltres guanyar aquesta copa. Així que per això, ara sortirem, aixecarem aquella copa i la durem cap a l’Argentina. I gaudirem amb les nostres famílies, amics, amb la gent que ens ha fet costat sempre”, va continuar.

Messi: “Déu va dur la copa al Brasil perquè nosaltres l’aixequem al Maracana”

“I per últim: no existeixen les casualitats, amics. Sabeu què? Aquesta copa s’havia de disputar a l’Argentina. I Déu la va dur aquí. La va dur aquí perquè l’aixequem al Maracana, nois, perquè sigui més bonic per a tots. Així que sortim confiats i tranquils, que aquesta la portarem cap a casa”, va concloure.

Abraçada entre Messi i Neymar després de la final | @CopaAmerica
Abraçada entre Messi i Neymar després de la final | @CopaAmerica

Un discurs brutal, digne d’un gran capità, i que trenca amb aquell mite que diu que Messi no té personalitat. En aquest cas, queda demostrat el contrari. I, alhora, queda demostrat que aquesta selecció albicelesteuna comunió pocs cops vista, i que això serà una de les seves grans armes de cara al Mundial d’enguany.



Més notícies
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
Tebas demana que Messi marxi del PSG i torni al Barça
Notícia: Tebas demana que Messi marxi del PSG i torni al Barça
Comparteix
El president de la Lliga ha criticat el PSG i la lliga francesa
Leo Messi i Andrés Iniesta, després de la final de la Champions de 2009 | Europa Press
Iniesta es pronuncia sobre el possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Iniesta es pronuncia sobre el possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
En una entrevista, el manxec ha parlat sobre aquesta opció, a banda d'explicar la seva relació actual amb Xavi
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Notícia: El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Comparteix
El jugador argentí torna a ser determinant i el club francès vol renovar-lo, com a mínim, dues temporades més
Ronald Araújo, durant un partit al Camp Nou | Europa Press
Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Notícia: Ronald Araújo avala el retorn de Leo Messi al Barça
Comparteix
El defensa uruguaià té molt clar que la tornada de Messi seria una gran notícia i fa balanç sobre el primer any a les ordres de Xavi

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa