Món Esport
Així ha estat l’espectacular presentació de Cristiano a l’Al-Nassr saudita

Cristiano Ronaldo ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador de l’Al-Nassr de la lliga de l’Aràbia Saudita. Com a bon jugador únic, diferent i especial, ha tingut un acte únic, diferent i especial. En primer lloc, ha concedit una roda de premsa. I a continuació, ha fet acte de presència al Mrsool Park, l’estadi de l’equip, on s’ha dut a terme un espectacle de llums, amb focs artificials i música, i amb la presència de 30.000 aficionats que han emplenat l’establiment, i de la família del jugador.

Cristiano Ronaldo, presentat com a nou jugador de l'Al-Nassr | @AlNassrFC
Cristiano Ronaldo, presentat com a nou jugador de l’Al-Nassr | @AlNassrFC

Tot ha estat molt glamurós. Començant per la sortida de l’astre portuguès. Cristiano ha sortit per un túnel amb imatges seves i el color groc de l’equip. Després, un cop a la gespa, ha accedit cap al centre del camp envoltat per uns petits focs artificials. Mentrestant, sonava música, sortia foc d’unes màquines i hi havia un petit espectacle de llums. Era com si una estrella del rock estigués a punt de començar un concert dels bons.

A continuació, una presentadora ha intentat iniciar una conversació amb ell, però ho ha tingut molt complicat: els aficionats, exultants, han començat a cantar el nom de Ronaldo, mentre Ronaldo agraïa aquest suport i retornava l’afecte a les graderies. Quan la presentadora finalment ha aconseguit un relatiu silenci, li ha preguntat què sentia en estar allà.

“És un tresor estar aquí”, ha dit el jugador, fent esclatar novament les graderies. “És un honor. Ahir vaig sentir la benvinguda que em van donar a mi i a la meva família. Per descomptat donaré el millor de mi per a aquest club. Moltes gràcies a tothom”, ha afegit. Després que la presentadora li hagi dit que el color groc de la samarreta de l’Al-Nassr li queda molt bé, l’afició ho ha tornat a fer: ha tornat a interrompre els parlaments per cantar el nom de Cristiano.

A continuació, el portuguès ha signat una pilota, i l’ha xutat cap a una de les graderies, perquè algun afortunat se la pogués endur cap a casa. En el moment del xut, les 30.000 persones presents han fet el mític crit de guerra del jugador quan celebra els seus gols. Després, els quatre fills i la parella de Cristiano han sortit a la gespa per formar part d’un moment tan especial i per fer-se una fotografia de família. Finalment, ha signat una nova pilota i l’ha regalat a una nena que hi havia a la graderia.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, presentat com a nou jugador de l'Al-Nassr | @AlNassrFC
Cristiano Ronaldo fitxa per l’Al-Nassr i firma un contracte històric
Notícia: Cristiano Ronaldo fitxa per l’Al-Nassr i firma un contracte històric
Comparteix
El davanter portuguès s'acomiada de l'elit del futbol i jugarà a l'Aràbia Saudita
Messi i Cristiano, a un clàssic | Europa Press
Messi i Cristiano tenen l’oportunitat d’enfrontar-se per últim cop
Notícia: Messi i Cristiano tenen l’oportunitat d’enfrontar-se per últim cop
Comparteix
El PSG i l'Al-Nassr disputaran un partit amistós el 19 de gener
Cristiano Ronaldo, durant el Mundial de 2022 | Europa Press
El president de Turquia assegura que Cristiano ha estat vetat políticament
Notícia: El president de Turquia assegura que Cristiano ha estat vetat políticament
Comparteix
Segons Erdogan, el portuguès ha estat suplent al Mundial per "defensar la causa palestina"
Erik Ten Hag, entrenador del Manchester United | Europa Press
L’entrenador del United explica les raons de la sortida de Cristiano
Notícia: L’entrenador del United explica les raons de la sortida de Cristiano
Comparteix
Erik Ten Hag diu que "hi havia d'haver conseqüències" a les paraules de CR7

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa