Món Esport
Cristiano Ronaldo fitxa per l’Al-Nassr i firma un contracte històric

Ja és oficial. Cristiano Ronaldo s’incorpora a l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita. El futbolista portuguès posa punt final a la seva carrera al futbol europeu i inicia una nova aventura a territori àrab. Després de la seva turbulenta sortida del Manchester United, l’astre lusità volia continuar a Europa, però l’absència de propostes i la increïble oferta econòmica dels saudites ha acabat convencent-lo. “Estic encantat per començar aquesta nova experiència a una lliga diferent i a un país diferent, la visió que té l’Al-Nassr és molt inspiradora. Tinc moltes ganes de conèixer els meus companys d’equip i ajudar-los a aconseguir èxits”, ha declarat l’ex del Reial Madrid. El davanter portuguès percebrà 200 milions d’euros per temporada, establint un rècord mundial. Els petrodòlars l’han acabat ajudant a prendre la decisió.

Volia continuar a Europa, però el cicle ha acabat

L’estat físic i l’ego de CR7 encara l’haurien permès continuar a un club europeu. Ara bé, tenia clar que si es quedava volia jugar la UEFA Champions League i això ja era més complicat. No han arribat ofertes d’Europa i Cristiano ha hagut d’assumir que la seva llum futbolística comença a apagar-se. Ara bé, la seva semiretirada no es produirà de qualsevol manera. El de Funchal cobrarà 200 milions d’euros per temporada a l’Al-Nassr, la xifra més alta que ha percebut un futbolista en tota la història d’aquest esport. Ha firmat fins al juny del 2025, la qual cosa significa que podrà aconseguir fins a 600 milions d’euros per tres temporades. Una barbaritat.

Tenia altres ofertes, però els petrodòlars l’han convençut

Com no podia ser d’una altra manera, tant al club com al país àrab estan emocionats amb aquest fitxatge. L’Al-Nassr no ha tardat a fer oficial l’operació al seu compte de Twitter, dient que arriba “el millor esportista del món”. Per la seva banda, Ronaldo també ha volgut dir unes paraules de benvinguda: “Estic encantat per iniciar aquesta nova experiència a una lliga diferent i a un país diferent, la visió que té l’Al-Nassr és molt inspiradora. Tinc moltes ganes de conèixer els meus companys d’equip i ajudar-los a obtenir èxits”. Segons sembla, no era l’única oferta que l’ex del Reial Madrid tenia sobre la taula: l’Sporting Kansas de la Major League Soccer també s’havia acostat al seu entorn amb una bona oferta. Finalment, però, la competència amb els petrodòlars és gairebé inassumible. El principi del final de CR7 ja ha començat.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, durant el Mundial de 2022 | Europa Press
El president de Turquia assegura que Cristiano ha estat vetat políticament
Notícia: El president de Turquia assegura que Cristiano ha estat vetat políticament
Comparteix
Segons Erdogan, el portuguès ha estat suplent al Mundial per "defensar la causa palestina"
Cristiano Ronaldo, exjugador del Manchester United | Europa Press
Un dels grans enemics del Barça confirma que Cristiano està desesperat
Notícia: Un dels grans enemics del Barça confirma que Cristiano està desesperat
Comparteix
El portuguès va ser ofert a l'Eintracht de Frankfurt a principis de temporada
Cristiano Ronaldo, durant el Mundial 2022 | Europa Press
Cristiano entrena a les instal·lacions del Madrid per segon dia consecutiu
Notícia: Cristiano entrena a les instal·lacions del Madrid per segon dia consecutiu
Comparteix
El portuguès no té equip, i aprofita la bona relació amb el club blanc per mantenir-se en forma
Cristiano Ronaldo, futbolista portuguès | Europa Press
Cristiano Ronaldo jugarà a la lliga de l’Aràbia Saudita a partir de 2023
Notícia: Cristiano Ronaldo jugarà a la lliga de l’Aràbia Saudita a partir de 2023
Comparteix
El diari Marca ha informat que el contractarà l'Al-Nassr

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa