El Vila-real enfonsa l’Espanyol i el deixa a un pas del descens (4-2)

El Reial Club Deportiu Espanyol es jugava gran part de les seves possibilitats de mantenir la categoria de la Primera Divisió a l’Estadi de la Ceràmica contra el Vila-real de Quique Setién. Els pericos han començat bé el partit, amb un gol que feia somiar amb una victòria que hauria estat vital. En comptes d’això, els castellonencs han remuntat ràpidament i han guanyat de manera incontestable.

D’aquesta manera, els blanc-i-blaus queden totalment enfonsats a la zona de descens, a la penúltima posició de la Lliga, i estan a quatre punts de la salvació, és a dir, a més d’un partit. A més a més, els duels que els queden al davant són contra rivals molt complicats, com el Barça, l’Atlètic de Madrid o el Sevilla. L’Espanyol només es podrà salvar si guanya partits contra contrincants directes, com el Getafe, el València o l’Almeria. Seran finals.

La crònica del Vila-real-Espanyol (4-2)

La primera meitat ha estat ideal per als pericos. Tot i que el Vila-real ha atacat moltíssim, Pacheco, el porter de l’Espanyol, ha estat molt inspirat i ha sabut mantenir la porteria a zero. Amb el suport de molts aficionats blanc-i-blaus que s’han desplaçat a la Ceràmica, els pericos han esperat el seu moment i, just abans del descans, han obert la llauna amb un gol de Javi Puado després d’un rebot.

Puado celebra el seu gol | RCD Espanyol

A la segona part, però, ha arribat la tragèdia. L’alegria ha durat poquíssim als aficionats de l’Espanyol. No havien passat ni deu minuts i Capoue ha empatat el duel amb un xut potentíssim i imparable. Cinc minuts després, el VAR ha concedit un penal al Vila-real i Parejo l’ha transformat. En un contraatac, Joselu ha empatat el duel novament, però de seguida Jackson i un altre cop Capoue han acabat de sentenciar els pericos.