Món Esport
L’Espanyol empata contra Osasuna i encara no assoleix la permanència (1-1)

L’Espanyol començava el partit sabent que si avui sumava els tres punts assoliria un dels principals objectius de la temporada obtenint la permanència de manera matemàtica en una etapa on tot just els blanc-i-blaus tornaven a la màxima categoria. A més a més, els jugadors de Vicente Moreno venien d’una mala dinàmica de resultats amb tres derrotes consecutives contra els tres equips madrilenys on el Reial Madrid ja va castigar amb golejada als “pericos”.

L’Espanyol sense Raúl de Tomás a l’onze titular

La novetat a l’onze, tanmateix la notícia prèvia del partit, ha estat la suplència del jugador estrella del Reial Club Esportiu Espanyol, Raúl de Tomás. Vicente Moreno ja havia avançat a la roda de premsa de divendres que tot i l’enganxada que van tenir el davanter i l’entrenador al Santiago Bernabéu, no tindria cap conseqüència a l’hora de decidir l’equip titular amb el qual l’Espanyol jugaria contra Osasuna. No obstant això, l’entrenador del blanc-i-blaus ha decidit posar al davanter a l’inici de la segona part per ajudar a l’equip quan es trobava amb el resultat en contra i que ha tingut una oportunitat clara de marcar el segon a escassos minuts d’arribar al 90.

La crònica de l’Espanyol – Osasuna

Amb el xiulet inicial de l’àrbitre Jaime Latre, ha estat Osasuna qui ha generat millors sensacions durant gairebé tota la primera part. Els de Jagoba Arrasate han controlat la pilota tancant a l’Espanyol al seu camp, que quan la recuperava no tenia una sortida neta per la pressió alta del rival. No obstant això, les dues primeres oportunitats han estat pels locals, on primer Sergi Darder i després Tonny Vilhena buscaven el primer del partit amb dos xuts des de fora de l’àrea. La més clara pels blanc-i-blaus ha arribat en un nou contraatac de Javi Puado que topava amb el rostre del porter Sergio Herrera que tapava amb el cos la passada de la mort al xinès Wu Lei que ja es disposava a marcar el primer gol de la tarda.

No obstant això, el domini encara era d’Osasuna que ha aprofitat una acció on els dos davanters s’entenien a la perfecció per acabar en una situació d’un contra un amb el porter. Budimir entregava la pilota a Kike Barja que definia amb un xut picat a Diego López per posar el 0-1 poc abans del descans.

L’Espanyol ha hagut de remar força per empatar el partit a la segona part, els de Vicente Moreno convinaven millor i arribaven amb més facilitat a l’àrea rival un cop la defensa d’Osasuna ja no estava tan avançada després de posar-se per davant al marcador. Els revulsius han estat la solució per empatar el partit, Nico Melamed avançava metres per banda esquerra i un cop trepitjava àrea feia a una passada a De Tomás que fixava als defenses entregava a Darder que tornava la pilota a Melamed que feia una diagonal cap a dins que sorprenia Sergio Herrera i a tot el RCDE Stadium amb un xut que enviava la pilota a l’escaire.

De Tomás va tenir el segon després d’un centre d’Aleix Vidal que tocava en un defensa i que el davanter madrileny enganxava amb el peu dret després que la pilota quedés a peus de ningú, però que acabava tocant la xarxa per la part exterior. Osasuna també va tenir la seva al darrer minut del temps afegit amb un xut de fora l’àrea del Chimy Ávila que Diego López desviava amb les mans de manera suficient per evitar que la pilota entrés i toqués el travesser.

La situació de l’Espanyol després del partit

Així doncs, l’Espanyol haurà d’esperar després de l’empat per assegurar la permanència de manera matemàtica. Tanmateix, treu un punt que acaba amb les tres derrotes consecutives que portava contra Reial Madrid, Rayo Vallecano i Atlètic de Madrid. Els de Vicente Moreno queden tretzens a la classificació i la setmana vinent viatjaran per jugar contra l’Alabès que es troba en la darrera posició de la graella.



Més notícies
Els futbolistes del Madrid celebren el títol de Lliga | Reial Madrid CF
El Madrid es proclama campió de Lliga en golejar l’Espanyol (4-0)
Notícia: El Madrid es proclama campió de Lliga en golejar l’Espanyol (4-0)
Comparteix
Els blancs no han tingut rival en el partit on han certificat el títol
Jordi Alba celebra el seu gol | La Liga
Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Notícia: Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Comparteix
El lateral certifica el gran objectiu de la temporada del Barça amb un golàs sobre la botzina al Betis
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final
Notícia: Revelen el dia que Mbappé anunciarà la seva decisió final
Comparteix
Le Parisien avança que el davanter francès dirà si es queda al PSG o marxa al Madrid el mes vinent
Ansu Fati, jugador del FC Barcelona | Europa Press
El millor fitxatge del Barça pel tram final de la temporada
Notícia: El millor fitxatge del Barça pel tram final de la temporada
Comparteix
Ansu Fati, torna pel tram final de la temporada amb un gol que fa il·lusionar al barcelonisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa