Món Esport
El millor fitxatge del Barça pel tram final de la temporada

La victòria del Futbol Club Barcelona al camp del Betis per 2-1, permet als de Xavi mantenir la distància amb els seus perseguidors per la segona posició de la Lliga. Tanmateix, l’equip es classifica de manera matemàtica per jugar la Champions de la temporada vinent. I finalment, també recupera un d’aquells jugadors destinats a marcar una nova etapa pel barcelonisme com ho està demostrant per mèrits propis el davanter Ansu Fati. Tot i assolir aquests objectius esportius, no són suficients per salvar una temporada en blanc, però la classificació per jugar la màxima competició europea sí que acaba sent clau per l’economia del Futbol Club Barcelona.

Ansu Fati, un golejador innat

Ansu, ha demostrat que la feina d’incrementar la seva força a les cames, a banda prevenir lesions, li pot servir per tenir un centre de gravetat més baix que l’ajudi a aguantar millor la pilota d’esquena a porteria, millorar la seva velocitat i també a augmentar la seva potència de xut. Però una de les claus que té el davanter és oferir-se constantment als seus companys i tenir en ment la porteria contrària sense necessitat de veure-la. De fet el seu gol va arribar així, en cap moment acaba aixecant el cap per mirar entre pals. Era la segona pilota que tocava al llarg del partit, la primera no li va donar temps a rematar amb la bota, però la segona sí ho va fer dirigint la pilota al pal contrari on s’ubicava el porter dels verdiblancs, Rui Silva, que es va quedar fent l’estàtua mentre veia com la pilota es colava passant per la línia de gol fins a arribar al fons de la xarxa. Sembla que ha de ser Ansu qui té el deure d’ensenyar als seus companys de dalt com es marquen els gols, i és que no saps mai com ho acaba fent però li surt.

Pedri i Ansu, els líders del futur del Barça

A més a més, Ansu Fati ha demostrat ser un digne substitut per sel l’hereu el número deu que Leo Messi portava a l’esquena, mantenint a l’afició il·lusionada quan juga o escalfa per la banda, i juntament amb Pedri, serà el responsable de portar la batuta i dirigir l’orquestra d’un Barça que gràcies als joves es va reconstruint.

Els senyalats del partit

D’altra banda, una de les promeses dels blaugrana que està vivint un mal moment és el valencià Ferran Torres, que juga de titular en tots els partits a excepció d’un des de la seva arribada a Barcelona, i és que està rendint per sota del que s’esperava després de la inversió de 55 milions que ha fet el Barça per ell. Dembélé tampoc va completar un gran partit, va buscar bé la línia de fons, però novament, decidia malament en el moment just de donar la pilota a un company. La sorpresa va ser Neto, que després de la baixa de Ter Stegen per indisposició i no haver tingut regularitat aquesta temporada, va fer parades importants per evitar més gols en les arribades dels jugadors del conjunt de Pellegrini.



Més notícies
Marc-André ter Stegen, porter del FC Barcelona | Europa Press
El Barça jugarà la final contra el Betis amb la pitjor baixa possible
Notícia: El Barça jugarà la final contra el Betis amb la pitjor baixa possible
Comparteix
Ter Stegen i Gerard Piqué, baixes pel partit a Sevilla
Jordi Alba celebra el seu gol | La Liga
Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Notícia: Jordi Alba es vesteix de Rivaldo i guanya la final per la Champions (1-2)
Comparteix
El lateral certifica el gran objectiu de la temporada del Barça amb un golàs sobre la botzina al Betis
Ousmane Dembélé i Ansu Fati, jugadors blaugranes, tot just abans d'entrar al Barça-Mallorca | FC Barcelona
El retorn més esperat i ovacionat
Notícia: El retorn més esperat i ovacionat
Comparteix
Ansu Fati ha jugat cent dies després de la lesió, amb vint minuts contra el Mallorca
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
Torna Ansu Fati cent dies després
Notícia: Torna Ansu Fati cent dies després
Comparteix
El jove davanter del Barça serà a la convocatòria contra el Mallorca, després de recuperar-se

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa