Món Esport
El Barça jugarà la final contra el Betis amb la pitjor baixa possible

Xavi Hernández, entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona masculí, ja ha decidit la convocatòria amb la qual l’equip intentarà sumar tres punts importantíssims en la lluita per segona posició de La Lliga. El Betis de Manuel Pellegrini que recentment s’han proclamat campions de Copa a la tanda de penals contra el València és un equip dur que s’ha mantingut en zones europees quasi tota la temporada i el Barça no podrà comptar amb jugadors titulars indiscutibles per Xavi. La principal novetat pels blaugrana és la baixa del porter titular Marc-André ter Stegen, que no podrà jugar al Benito Villamarín per una indisposició, una baixa clau pels culés tot just abans d’un partit que pot permetre al Barça assolir l’objectiu principal de la temporada que tant ha remarcat l’entrenador de Terrassa d’acabar en posicions Champions en una temporada força complicada. En aquest sentit, aquest vespre, el Barça, es podria assegurar una plaça a la Champions de la temporada vinent distanciant-se dels verdiblancs amb un matalàs de punts que ja asseguraria una plaça de manera matemàtica. Després de la victòria per 2-1 al Camp Nou de la darrera setmana contra el Mallorca, els de Xavi pretenen tornar de Sevilla amb una nova victòria que, a més a més, els impulsi en la classificació respecte als seus perseguidors per tal d’acabar segons a la competició i tenir un bitllet per anar a la Supercopa d’Arabia que es disputarà al 2023.

Les baixes del FC Barcelona contra el Betis

Xavi tampoc podrà comptar amb la veterania de Gerard Piqué que serà baixa per la resta de la temporada. Cal recordar que el barcelonès ja va haver de ser substituït del terreny de joc poc abans de la primera mitja hora de partit contra el Mallorca, on Eric García va entrar a jugar i formar parella a l’eix central de la defensa amb l’uruguaià Ronald Araujo. A la porteria s’espera que jugui Neto, que únicament ha disputat dos partits sota pals amb el Barça durant aquesta temporada. D’altra banda, segueixen lesionats Serginho Dest, Sergi Roberto, Nico González i Pedri González. La part positiva és la presència d’Ansu Fati, que ja va tenir minuts la setmana passada i que l’afició espera tornar a veure el canterà durant uns minuts al partit d’avui.

Registres anteriors del Betis-Barça

El Betis, però, no ho posarà pas fàcil als blaugrana, ja que es troba a la cinquena posició i a només tres punts de l’Atlètico que marca la zona Champions, els verdiblancs venen de guanyar la final de la Copa i amb un Benito Villamarín que podria omplir-se de gom a gom. El partit al Camp Nou va acabar 0-1 favorable als andalusos amb gol de Juanmi a la jornada número 16. La darrera victòria del Barça en aquest estadi va ser al febrer de l’any passat per 2-3 amb gols de Leo Messi, Trincao i Víctor Ruiz en pròpia porteria.



Més notícies
Els jugadors del Barça, abans del partit contra el Mallorca | FC Barcelona
El gran assenyalat del partit del Barça contra el Mallorca
Notícia: El gran assenyalat del partit del Barça contra el Mallorca
Comparteix
Els blaugranes han estat millor que en darreres ocasions, però alguns jugadors no se salven
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Notícia: Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Comparteix
Dembélé i Piqué podrien unir-se a les set baixes confirmades amb què compta l'equip blaugrana
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Notícia: El Barça fa un pas de gegant per renovar Gavi
Comparteix
Gavi i el Barça s'aproximen a un acord després de reunir-se a la Ciutat Esportiva i es retrobaran la propera setmana per revisar les dades del contracte
Samuel Eto'o, durant la seva última temporada al Barça | FC Barcelona
Samuel Eto’o ja no serà mai més un mite del barcelonisme
Notícia: Samuel Eto’o ja no serà mai més un mite del barcelonisme
Comparteix
El davanter camerunès ha tacat la seva relació amb els culers amb la felicitació al Madrid i el que comporta

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Tito Cruyff a maig 07, 2022 | 21:12
    El Tito Cruyff maig 07, 2022 | 21:12
    Xavi, ja saps qui juga de fals davanter centre i de davanter centre???? Sobre tot no et facis la pitxa un lio

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa