Món Esport
L’Espanyol podria perdre el seu màxim golejador per a més partits

El Reial Club Deportiu Espanyol ha anunciat aquest dimarts la lesió que té el seu màxim golejador, Joselu Mato. Tal com ha informat en un comunicat en la seva pàgina web, “les proves realitzades confirmen que pateix una lesió als músculs isquiotibials de la cama esquerra. La seva evolució en marcarà la disponibilitat”.

Així les coses, el diagnòstic convida a pensar que estarà una setmana de baixa, i que es podria perdre el següent partit de LaLiga. És a dir, que Joselu es podria absentar el duel de la jornada 21 a l’RCDE Stadium contra la Reial Societat. Seria una baixa molt sensible, ja que el jugador ha marcat 11 gols en aquest campionat.

Aquesta xifra significa que, per una banda, és el màxim golejador de l’equip de Diego Martínez, havent anotat el 45% dels 24 que han fet els blanc-i-blaus a LaLiga. I, d’altra banda, és el segon màxim anotador del campionat, per darrere dels 14 que ha fet el blaugrana Robert Lewandowski, i l’actual Zarra (el màxim golejador nacional).

Joselu ja es va perdre l’últim partit, l’empat contra l’Osasuna, ja que va ser en l’escalfament previ quan es va lesionar. Llavors, l’entrenador va donar entrada a Nico Melamed, per d’aquesta manera avançar Javi Puado. El barceloní va acompanyar bé un Martin Braithwaite que va ser l’autor del gol que va significar el definitiu empat. La lesió de Joselu no sembla res greu, però, en tot cas, si es perd el proper partit, contra un dels equips més en forma de la competició, la dupla ofensiva esmentada haurà de mantenir les seves prestacions.

Joselu, celebrant un gol contra el Getafe | @rcdespanyol
Joselu, celebrant un gol contra el Getafe | @rcdespanyol

César Montes “evoluciona positivament” després del cop rebut

D’altra banda, l’entitat perica també ha informat que “César Montes evoluciona positivament després del cop rebut dissabte passat al partit davant l’Osasuna”. El defensa mexicà, arribat durant el mercat hivernal de fitxatges, va haver d’abandonar el terreny de joc quan faltaven cinc minuts per al descans, pel cop esmentat, per Sergi Gómez, però s’espera que es mantingui en l’onze d’un equip que necessita començar a sumar de tres en tres per deixar de flirtejar amb les places de descens a Segona.



Més notícies
Ez Abde i Pierre-Gabriel, durant l'Espanyol-Osasuna | @rcdespanyol
L’Espanyol mostra caràcter davant el xou de Gil Manzano (1-1)
Notícia: L’Espanyol mostra caràcter davant el xou de Gil Manzano (1-1)
Comparteix
El gol de Braithwaite equilibra un partit que se li havia descontrolat a l'àrbitre
Aficionats de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol esclata contra el Barça i la Generalitat
Notícia: L’Espanyol esclata contra el Barça i la Generalitat
Comparteix
L'Espanyol ha respost al vídeo fet per l'Agència Catalana de Turisme on només exposa els colors del Barça
Calero, jugador de l'Espanyol | RCDE
Joselu torna a ser determinant i l’Espanyol surt del descens (1-0)
Notícia: Joselu torna a ser determinant i l’Espanyol surt del descens (1-0)
Comparteix
Els blanc-i-blaus han aconseguit la primera victòria a casa gràcies al seu jugador més determinant
Melamed, pugnant per una pilota | Cádiz CF
Joselu no és suficient per esmenar els errors de l’Espanyol (2-2)
Notícia: Joselu no és suficient per esmenar els errors de l’Espanyol (2-2)
Comparteix
La fragilitat defensiva de l'Espanyol, accentuada per un nou error del porter, desllueix el doblet de Joselu al Nuevo Mirandilla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa