Joselu no és suficient per esmenar els errors de l’Espanyol (2-2)

A l’Espanyol se li resisteix la victòria. Diego Martínez ha optat per fer un canvi a la porteria, després dels últims errors d’Álvaro Fernández. Benjamin Lecomte ha tornat a la titularitat per intentar canviar la dinàmica negativa sota de pals, però no només no ho ha aconseguit, sinó que, amb un nou error flagrant, ha provocat que els pericos acabessin la primera meitat en desavantatge. A la represa, s’ha vist un altre Espanyol, molt més actiu i amb ganes de capgirar el resultat al Nuevo Mirandilla. Joselu ha traduït els bons minuts de joc amb dos gols, però no han estat suficients.

Lecomte comet una nova errada abans del descans

La primera meitat ha arrencat amb un Cadis molt intens, més conscient del que estava en joc. Els locals han buscat amb insistència la porteria de Lecomte i, al minut 40, una nova errada del porter blanc-i-blau ha significat el primer gol del Cadis. Pilota penjada des d’un servei de banda i el francès ha sortit a treure la pilota amb els punys, però no ho ha aconseguit. Després d’un seguit de rebots, Víctor Chust ha empès a plaer l’esfèrica al fons de la xarxa. La maledicció dels porters de l’Espanyol aquesta temporada sembla no tenir final. El partit ha estat aturat uns instants just abans del descans, ja que les assistències mèdiques han hagut d’atendre a un aficionat local, recordant el que va passar al partit del Barça al mateix Nuevo Mirandilla. Per sort, sembla que no ha estat res greu.

Vinicius Souza, jugador de l'Espanyol | Europa Press
Vinicius Souza, jugador de l’Espanyol | Europa Press

Remuntada estèril a la segona meitat

L’Espanyol s’ha llevat la son de les orelles a la segona part. Al minut 51, una centrada molt precisa de Brian Oliván l’ha rematada Joselu al fons de la xarxa. El màxim golejador dels blanc-i-blaus ha empatat el matx i ha esperonat els seus companys. Pocs minuts després, Javi Puado ha tingut dues oportunitats clares per fer el segon. Ha hagut de tornar a ser Joselu qui, al minut 67, ha culminat la remuntada amb un bon gol després d’una passada filtrada d’Edu Expósito. Els blanc-i-blaus volien celebrar la segona victòria de la temporada, però Lucas Pérez, al minut 77, ha empatat el partit pels locals. A l’afegit, el mateix Lucas Pérez ha estat a punt de guanyar el partit pels locals, estavellant una falta al travesser.

Joselu, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol deixa escapar dos punts amb una gran errada del porter (2-2)
Notícia: L’Espanyol deixa escapar dos punts amb una gran errada del porter (2-2)