Estabilitzat l’espectador que ha patit una emergència mèdica a Cadis

El partit entre el Cadis i el Futbol Club Barcelona ha quedat aturat per un cas d’emergència mèdica a un aficionat de l’equip local. Quedaven nou minuts pel final del partit quan l’àrbitre, Del Cerro Grande, ha parat el joc per una incidència a la grada que se situava al darrere de la porteria que defensava el Cadis. Ràpidament, els metges d’ambdós equips s’han apropat a la localitat per atendre la situació i el Nuevo Mirandilla ha emmudit a l’espera de com evolucionaven els fets.

Ledesma ha portat corrent un desfibril·lador per l’aficionat

La tensió ha augmentat després de veure com el porter de l’equip local, Conan Ledesma, ha anat corrent fins a la línia de banda oposada per tal de recollir un desfibril·lador i portar-lo a la ubicació on se situava l’espectador afectat. A partir d’aquell moment, les cares de preocupació del públic i dels jugadors de tots dos equips, ha estat un reflex de la serietat de la situació que s’ha viscut a tot l’estadi. Cares d’angoixa i tensió. Tothom atent de veure com evolucionava el cas de l’afectat.

El partit ha quedat pausat per l’àrbitre

Passaven els minuts i continuava la incertesa al Estadio Nuevo Mirandilla. El futbol ha quedat per complet en segon pla, ja que tothom mirava cap a la ubicació on s’estaven succeint els fets. Vista la situació, l’àrbitre ha parlat amb els dos capitans d’ambdós equips i els ha comunicat que decidia aturar el partit fins que millorés la situació. La majoria dels jugadors s’han dirigit cap al túnel dels vestidors a l’espera de noves notícies que no han trigat a arribar. Ja que el partit s’ha reprès a les 21:05h.

Segons fonts locals, l’home ha recuperat el pols i ha arribat estable a l’hospital

Sembla que, al final, la situació s’ha tranquil·litzat, puix informen fonts locals que l’aficionat ha recuperat el pols gràcies als serveis mèdics. És per aquest motiu que es necessiten desfibril·ladors en zones públiques, ja que estan fets per salvar vides. Xavi ha dit en sala de premsa que li havien comentat que, per un moment, no hi havia res a fer per salvar-li la vida, però la realitat és que s’ha aconseguit que l’home arribés estable a l’hospital. El partit ha continuat amb normalitat quan l’home ha estat evacuat de l’estadi i s’han jugat els nou minuts que restaven més el temps afegit. En cas que aquest fet hagués succeït amb molts minuts de temps al davant, molt probablement no s’hauria reprès.

Robert Lewandowski celebra el seu gol a Cadis | FC Barcelona
El Barça fa els deures a Cadis i ja pot pensar només en el Bayern (0-4)
Notícia: El Barça fa els deures a Cadis i ja pot pensar només en el Bayern (0-4)