Món Esport
Una nefasta primera part de l’Espanyol condemna l’equip a la derrota (2-3)

El calendari de l’Espanyol no està sent gens fàcil. I és que en quatre jornades hem vist com els blanc-i-blaus han hagut de jugar-se les garrofes contra equips guerrers com el Rayo Vallecano i el Celta o, fins i tot, amb grans equips com el Reial Madrid o l’Athletic Club. Precisament, la primera victòria de l’equip perico, va arribar el darrer cap de setmana a Bilbao on Martin Braithwaite va debutar amb la samarreta de l’Espanyol marcant el gol del triomf. Aquest cop, el rival ha estat un Sevilla que, des de la derrota amb el Futbol Club Barcelona a la darrera jornada i la golejada que va patir contra el Manchester City a la Champions, sembla que tindrà un nou moviment a les banquetes, puix el cap de Lopetegui penja d’un fil. Però, tot i els rumors, els sevillans han sortit a fer un partit molt seriós tal com s’ha vist en el primer minut de joc.

La crònica de l’Espanyol – Sevilla

No s’havia complert el primer minut de joc al RCDE Stadium quan el Sevilla ha muntat un contraatac amb una passada en profunditat de Carmona per Erik Lamela. El davanter argentí ha acabat en situació d’un contra un davant del porter, que no ha pogut aturar el xut creuat del futbolista del Sevilla travessant la línia de gol defensada, avui també, per Álvaro Fernández. A partir d’aquell moment, l’afició no ha trigat a saltar de les seves localitats per tal de donar un avís al seu equip (0-1).

El Sevilla no ha trigat a marcar el segon

L’Espanyol ha intentat reaccionar. Martin Braithwaite ha tingut una oportunitat molt clara després d’una bona acció individual del davanter danès, però Bono ha evitat l’empat amb una bona aturada. No obstant això, pocs minuts després, ha arribat el segon gol del Sevilla. Álvaro Fernández ha pogut aturar una rematada de cap d’En-Nesyri amb uns reflexos d’autèntic felí, però Carmona ha estat molt atent al refús per tal d’empènyer la pilota sense que cap jugador de l’Espanyol el defensés (0-2).

L’Espanyol ha encaixat el tercer per una greu errada de Cabrera

La defensa de l’Espanyol ha estat molt fluixa durant la primera part. I és que els de Diego Martínez han estat despistats en totes les accions dels gols del Sevilla. Aquest cop, l’uruguaià Leandro Cabrera ha estat el responsable que els pericos encaixessin el tercer del partit, puix el defensa havia recuperat una pilota dins de l’àrea que, sense cap mena de sentit, ha acabat perdent i Carmona ha aprofitat per marcar de nou. Aquest cop, la ràbia i la impotència de la grada s’ha fet notar de valent sobre els jugadors (0-3).

Joselu ha reduït la diferència marcant de penal

Quedaven segons per acabar el temps reglamentari quan una rematada de cap del jove atacant de l’Espanyol, Javi Puado, ha impactat a les mans d’Acuña. L’àrbitre no s’ho ha pensat dues vegades i ha assenyalat amb el braç el punt de penal. L’encarregat de xutar ha tornat a ser Joselu, qui ja va convertir el gol de l’empat de l’Espanyol a Balaídos des dels onze metres. El davanter ha xutat amb confiança i ha reduït la diferència al marcador just abans de la mitja part.

Braithwaite ha marcat el segon per l’Espanyol

L’equip blanc-i-blau ha tornat al terreny de joc amb més ganes que mai, pensant que la remuntada encara era possible. És més, al minut 60 de joc, Óscar Gil ha fet una centrada des de banda dreta que ha rematat de cap Braithwaite, Bono ha pogut aturar en primera instància, però el davanter danès de l’Espanyol ha tornat a caçar la pilota per tal de marcar el dos a tres. Els de Diego Martínez han començat a creure que la remuntada era possible i el públic del RCDE Stadium ha apretat en tot moment per tal de buscar un empat que pocs minuts abans semblava impossible.

L’Espanyol ho ha intentat, però no ha superat el Sevilla

Les imprecisions i les presses de l’Espanyol per marcar l’empat s’han fet notar al tram final del partit. Fins i tot Erik Lamela ha estat expulsat donant un extra de nerviosisme al partit. Finalment, el partit ha acabat amb derrota pels pericos, que es lamenten del joc que han fet durant els primers 45 minuts de partit. Els de Diego Martínez han de continuar treballant tal com ho han fet a la segona part, ja que el joc dels blanc-i-blaus ha estat molt millor.



Més notícies
Raphinha, jugador del FC Barcelona | Europa Press
La sorprenent promesa de Raphinha que agrada molt al barcelonisme
Notícia: La sorprenent promesa de Raphinha que agrada molt al barcelonisme
Comparteix
Raphinha promet complir un repte si el Barça guanya la Champions League
Carlos Alcaraz, tenista professional | Europa Press
Carlos Alcaraz, a un partit de fer història i seguir els passos de Nadal
Notícia: Carlos Alcaraz, a un partit de fer història i seguir els passos de Nadal
Comparteix
Alcaraz podria ser número u del món si guanya la final del US Open aquest diumenge
Jugadors del Girona celebrant un gol | Girona FC
El Girona suma tres punts clau contra un rival directe (2-1)
Notícia: El Girona suma tres punts clau contra un rival directe (2-1)
Comparteix
Oriol Romeu marca al minut 88 per donar els tres punts al Girona en el duel contra el Valladolid
Erling Haaland, jugador del Manchester City | Europa Press
El Dortmund celebra la venda de Haaland
Notícia: El Dortmund celebra la venda de Haaland
Comparteix
El seu director esportiu dels alemanys explica com van viure el serial

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa