L’afició de l’Espanyol s’encén amb el gest de ràbia d’un exjugador perico

Oficialment, podem confirmar que l’EspanyolGirona és un derbi amb totes les lletres. El partit d’ahir ho va corroborar. La tensió i la intensitat van fer acte de presència des del minut 1 a l’RCDE Stadium. A més a més, es va viure un gran partit: quatre gols, un punt per cada un i una bona entrada a l’estadi, pel que hem vist enguany. Al minut 86, Yangel Herrera, jugador del Girona i experico, va marcar el gol de l’empat i seguidament va fer el gest del silenci a la que havia estat la seva afició. L’acció va encendre molt la graderia blanc-i-blava, que, curiosament, en aquell moment estava cantant el ja mític “Puta Barça”. Un derbi és un derbi i ahir es va demostrar a Cornellà.

Yangel va treure la ràbia que duia dins

L’Espanyol va aconseguir ahir el més difícil: remuntar un partit a casa, contra un rival que estava dominant amb autoritat la possessió. La pólvora de Javi Puado i Joselu van permetre a l’RCDE Stadium somiar amb tres punts vitals, però Herrera va glaçar l’estadi al minut 86. L’exfutbolista perico va celebrar fent callar l’afició, fet que va encendre de valent la graderia blanc-i-blava. És curiós, perquè, just en el moment que el veneçolà va empatar el matx, s’escoltava el ja típic “Puta Barça”. No té massa sentit que es faci aquest càntic en cap mena de context, però encara menys quan el Barça no està disputant el partit. En tot cas, els pericos no li perdonaran el gest a Herrera, que ja va ser rebut amb una forta xiulada quan va saltar a la gespa a la segona meitat.

Un empat que no soluciona res a ningú

El domini del partit i de la possessió va ser totalment gironí en el partit d’ahir. Ara bé, els homes de Míchel no van saber aprofitar les oportunitats de gol que van tenir i, en canvi, l’Espanyol va demostrar que té molta eficàcia al davant. En tot cas, al final hi va haver un repartiment de punts força just pel que es va veure sobre el terreny de joc. Ara bé, el resultat no acaba de deixar content a cap dels dos equips: l’Espanyol està en posicions de descens i el Girona no s’acaba d’allunyar de la zona perillosa. Els blanc-i-blaus visitaran el Coliseum Alfonso Pérez la setmana vinent, en el que serà un duel crucial contra un rival directe. Pel que fa al Girona, rebran la visita d’un rival històric en hores molt baixes: el Sevilla.

El Taty Castellanos remata davant els jugadors de l'Espanyol | @gironafc
L’Espanyol i el Girona xoquen en un derbi ple d’intensitat i emoció (2-2)
Notícia: L’Espanyol i el Girona xoquen en un derbi ple d’intensitat i emoció (2-2)