Món Esport
Una genialitat de Darder regala tres punts d’or a l’Espanyol (0-1)

El RCDE Espanyol ha guanyat in extremis al camp de l’últim classificat de la Lliga Santander, l’Elx de Pablo Machín. Diego Martínez ha hagut d’alinear avui una defensa de circumstàncies per visitar l’Estadi Martínez Valero. A la porteria perica ha debutat Fernando Pacheco i ha quallat una actuació notable, donant fiabilitat. Els blanc-i-blaus tenien les baixes de Leandro Cabrera, César Montes i Fernando Calero. El tècnic gallec ha optat per una defensa de cinc, amb Sergi Gómez, Jose Gragera i Brian Oliván de centrals. L’aposta no ha sortit massa bé, perquè l’Elx ha gaudit de millors ocasions a la primera part. Tot i això, Javi Puado i, sobretot, Denis Suárez han tingut molt bones oportunitats per avançar els catalans. A la represa, la tònica ha estat la mateixa, amb un Espanyol incòmode sobre el terreny de joc i que encara s’ha acostat menys a la porteria dels valencians. Al minut 80, Jose Ángel Carmona ha vist la segona targeta groga i els il·licitans s’han quedat amb un jugador menys. Amb la superioritat, Sergi Darder s’ha inventat un potent xut des de la frontal per regalar la victòria als catalans al minut 93 i allunyar-los del descens.

Ocasions per als dos, però domini local

Ambdós conjunts eren conscients que avui hi havia més que tres punts en joc i han sortit a mil revolucions. Ben aviat, Puado ha tingut la primera ocasió clara. Uns instants després ha estat Martin Braithwaite qui ha vist com Édgar Badia refusava el seu xut a córner. L’Elx ha fet una passa endavant i Omar Mascarell i Diego González han desaprofitat dues rematades de cap per avançar els locals. Poc abans de la mitja hora de joc, Ezequiel Ponce, sol davant Pacheco, ha xutat fora. Al tram final de la primera meitat el duel ha baixat el ritme, tot i que els valencians han intentat inaugurar el marcador, sense encert. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans i les sensacions eren millors per als il·licitans.

Javi Puado, durant el partit al camp de l'Elx | @rcdespanyol
Javi Puado, durant el partit al camp de l’Elx | @rcdespanyol

Darder i deu més

Deu minuts després de l’inici de la segona part, Puado ha xutat ajustat al pal dret de Badia, avisant de les intencions del conjunt perico. El debutant Pacheco ha notat unes molèsties a la zona de l’adductor, però ha pogut continuar sota pals. No ha tingut la mateixa sort Brian Oliván, qui s’ha ressentit d’un cop al cap que havia patit al primer temps i ha demanat el canvi. En comparació amb el ritme trepidant del primer acte, a la represa no hi ha hagut massa ocasions, ni tan sols al tram final, quan els locals s’han quedat amb un futbolista menys per l’expulsió de Carmona. Els valencians s’han pogut endur els tres punts, però Ponce ha rematat desviat. Al minut 93, Darder ha agafat una pilota prop de la frontal i ha batut Badia amb una fuetada imparable. L’èxtasi s’ha apoderat dels aficionats pericos, que han celebrat una victòria molt important per allunyar-se del descens.



Més notícies
Darder, durant el partit contra la Reial Societat | RCDE
L’Espanyol es queda a un pas del miracle, però s’acaba enfonsant (2-3)
Notícia: L’Espanyol es queda a un pas del miracle, però s’acaba enfonsant (2-3)
Comparteix
La Reial Societat ha assaltat l'Estadi de Cornellà-El Prat amb moltíssima facilitat
Mauricio Pochettino, durant la seva etapa com a entrenador de l'Espanyol | RCD Espanyol
Pochettino somia amb tornar a l’Espanyol, però amb una condició
Notícia: Pochettino somia amb tornar a l’Espanyol, però amb una condició
Comparteix
L'argentí ha parlat d'aquesta possibilitat i dels rumors que l'han situat en les banquetes del Barça i del Madrid
Joselu, durant un partit amb l'Espanyol | Europa Press
L’Espanyol podria perdre el seu màxim golejador per a més partits
Notícia: L’Espanyol podria perdre el seu màxim golejador per a més partits
Comparteix
Joselu es va lesionar en l'escalfament previ del partit de l'última jornada
El president del FC Barcelona, Joan Laporta, i el president de Limak Holdings, Nihat Özdemir
El Barça torna a desmentir una informació de la premsa espanyola
Notícia: El Barça torna a desmentir una informació de la premsa espanyola
Comparteix
Ha contestat un nou article del mitjà El Confidencial sobre la concessió de les obres del Camp Nou a Limak Construction

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa