Món Esport
Pochettino somia amb tornar a l’Espanyol, però amb una condició
  • CA

Mauricio Pochettino, entrenador de futbol, ha concedit una entrevista al canal de Twitch del periodista Javier de Haro. L’argentí ha parlat de qüestions interessants sobre la seva trajectòria com a tècnic al Reial Club Deportiu Espanyol, equip del qual és una llegenda, i ha deixat la porta oberta a un possible retorn en el futur.

Preguntat per aquesta possibilitat, el de Murphy ha deixat la porta ben oberta, ja que “els meus llaços emocionals amb l’Espanyol no es trencaran mai”, si bé ho ha fet amb unes condicions: “Tenir la garantia que podem assolir l’objectiu que els aficionats volen. Hauria pensat si tornar a un projecte on els objectius són clars i hi ha eines per aconseguir-los. Si es donen aquestes circumstàncies, quin club millor que l’Espanyol i quin millor lloc que Barcelona?”.

Mauricio Pochettino, entrenador de futbol | Europa Press
Mauricio Pochettino, entrenador de futbol | Europa Press

La seva intenció sembla ben clara. Pochettino tornaria a un Espanyol guanyador. I és que en l’entrevista ha recordat la seva esplendorosa trajectòria a l’equip blanc-i-blau, entre 2009 i 2012, en la qual va evitar un descens i va acabar flirtejant amb les posicions d’accés a les competicions europees. Un somni que es va veure truncat per la situació econòmica del club: “Estàvem lluitant contra una crisi monetària important i tots els nostres recursos anaven destinats a l’estadi, que s’acabava de construir. Això feia difícil complir el somni d’entrar a Europa“.

“Per exemple, a la temporada 2010/2011, estàvem competint per estar entre els quatre primers. Després, es va vendre a Víctor Ruiz i Dídac Vilà a l’hivern per les urgències econòmiques que teníem i els vam haver de reemplaçar per Jordi Amat i Víctor Álvarez, que estaven en edat de juvenil. Al final, vam acabar la lliga en vuitena posició”, ha afegit.

D’altra banda, el també exentrenador de Tottenham Hotspur o Paris Saint-Germain ha elogiat la figura de l’actual entrenador de l’equip: “Tinc un grandíssim respecte per Diego Martínez, és un gran entrenador i espero que estigui molts anys a l’Espanyol. Tant de bo jo hi pugui tornar, però m’encantaria que Diego pogués triar quan marxar de l’entitat”. Sobre la situació actual de Diego Martínez, una situació discutida per la dinàmica del conjunt català al campionat domèstic, Pochettino ha reivindicat que “de vegades cal paciència i estabilitat perquè l’equip pugui estar en una zona més alta de la classificació”.

Pochettino i els rumors que l’han situat al Barça i al Madrid

Finalment, l’argentí ha apuntat que, tot i els rumors, mai ha estat a prop de fitxar pel Futbol Club Barcelona com a tècnic, i que sí que ha tingut possibilitats de fitxar pel Reial Madrid, però “no s’han donat els timings“, ja que “quan s’ha alliberat la seva banqueta jo havia donat la meva paraula que continuaria al club on estava”.



Més notícies
Pep Guardiola i Mauricio Pochettino se saluden durant un partit entre el Manchester City i el Tottenham | Europa Press
Pochettino llança un dard a Guardiola: “En diuen ‘karma'”
Notícia: Pochettino llança un dard a Guardiola: “En diuen ‘karma'”
Comparteix
L'argentí no es va prendre bé unes declaracions del català abans que el Tottenham eliminés el City a la Champions
Mauricio Pochettino, exentrenador del PSG, i Nasser Al-Khelaïfi, president del mateix | Europa Press
Pochettino explica el gran problema del PSG
Notícia: Pochettino explica el gran problema del PSG
Comparteix
El tècnic argentí també argumenta l'eliminació europea patida contra el Madrid, en el primer cop que parla després de ser acomiadat del club francès
Picada d’ullet de l’Espanyol a Pochettino: regalen l’estampat del seu nom a la samarreta
Notícia: Picada d’ullet de l’Espanyol a Pochettino: regalen l’estampat del seu nom a la samarreta
Comparteix
L’Espanyol felicita d'aquesta manera a Pochettino per la classificació del seu Tottenham per la final de la Champions
Pochettino: “Entrenar el Barça? Això seria com si Messi se n’anés a l’Espanyol”
Notícia: Pochettino: “Entrenar el Barça? Això seria com si Messi se n’anés a l’Espanyol”
Comparteix
El tècnic argentí del Tottenham no ha oblidat el seu amor per l'Espanyol en la roda de premsa prèvia a la visita del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa