Món Esport
Pochettino: “Entrenar el Barça? Això seria com si Messi se n’anés a l’Espanyol”
  • CA

Un altre cop, Mauricio Pochettino ha estat preguntat per la possibilitat d’entrenar el Barça i, una altra vegada, l’entrenador argentí no ha oblidat que ell sent massa l’Espanyol com per seure a la banqueta local del Camp Nou: “Els meus llaços amb l’Espanyol són tan grans que és impossible que em plantegi entrenar el Barça. Tinc valors. Seria com si Messi se n’anés a l’Espanyol. M’ho han preguntat molts cops i cada vegada la resposta es pot interpretar d’una forma diferent, per això avui vull ser clar. No entrenaré el Barça, em seria impossible. És quelcom emocional. Estic vinculat a Barcelona a través de l’Espanyol”.

 

Tot i això, el tècnic del Tottenham, equip que aquest dimecres rebrà el Barça, ha opinat que el seu compatriota Messi és el millor jugador del món i que els seus futbolistes ho hauran d’avantposar a la mala ratxa culer. “Quan t’enfrontes a un equip que ve en una dinàmica negativa és bo per a ells jugar en una competició diferent. Hem de gaudir del matx de demà i del millor jugador del món. Haurem d’estar concentrats, ser competitius i gaudir d’enfrontar-nos al millor”, ha assegurat Pochettino. Qüestionat per la seva relació amb Ernesto Valverde, Pochettino ha deixat clara que aquesta “és molt bona” tot i que l’extremeny va ser l’encarregat de posar punt final a la seva carrera com a futbolista a l’Espanyol: “Allò va passar fa deu anys. Quan ets jugador és difícil entendre-ho, però ja he passat pàgina. Serà bo tornar a veure’l”.

 

L’entrenador ha reconegut les baixes d’Alli, Eriksen, Vertonghen, Dembélé i Aurier, però també ha estat l’encarregat de donar una bona notícia als seus aficionats: “Hugo Lloris està disponible“. “Estem en un període en què no tenim bona sort amb les lesions, però són diferents totes les unes de les altres, no és quelcom que passi a partir d’alguna cosa en concret”, ha sentenciat.

 

Harry Kane ha estat el jugador escollit per atendre els mitjans de comunicació abans del partit contra el Barça i també ha tingut unes paraules maques cap a Messi. “És una gran prova. Com a futbolista sempre vols jugar contra els millors i ell ho és sense cap mena de dubte. És fantàstic i volem evitar que segueixi aconseguint premis. Ha fixat l’estàndard: ell i Cristiano han superat totes les xifres golejadores i jo, com a davanter, vull intentar igualar-les i aconseguir el mateix“, ha declarat el davanter anglès, que també ha analitzat el rendiment en l’inici de la Champions League 2018/19: “Vam perdre contra l’Inter i no podem començar amb dues derrotes. Hem de demostrar que podem vèncer els millors equips del món i ho hem de començar a fer contra el Barça. Ens hem de fer forts a casa”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa