Món Esport
Els Warriors de Curry s’alcen de nou i toquen el cel quatre anys després

Golden State Warriors no només ha demostrat que és un dels millors equips de l’NBA dels darrers anys, sinó que també en formen part dels millors de la història de la millor lliga de bàsquet del món. I és que aquesta nit, els Warriors s’han tornat a proclamar campions de la competició, quatre anys després, contra els Boston Celtics que fa catorze temporades que no guanyen unes Finals de l’NBA. El líder de l’equip de Sant Francisco ha estat Stephen Curry, un dels bases que sap fer millor la seva feina especialitzant-se en el driblatge i el llançament de tres punts. Altres jugadors que han acompanyat Curry han estat l’escolta Kley Thompson i el pivot baix Draymon Green, els quals són capaços de seguir el ritme de Stephen Curry aportant més perill des de fora del perímetre o fent la feina bruta recollint rebots o intimidant als rivals en defensa.

Stephen Curry MVP de Les Finals

Sempre hi ha un home en el qual Golden States Warriors podrà confiar, i no és simplement per un tema d’anotació, sinó que és un jugador que entén els valors de l’equip dels Warriors juntament amb un entrenador com Steve Kerr, que ha sabut explotar els punts forts d’un Stephen Curry que aquesta nit ha encistellat 34 punts i que se l’ha vist amb llàgrimes als ulls pocs segons abans que sonés la botzina indicant el final del partit on l’equip de Sant Francisco ha superat per 103 a 90 als de Boston Celtics. La temporada de Curry no ha estat pas senzilla, ja que el base nord-americà ha hagut de refer l’esperit competitiu del seu equip, puix l’any passat va ser una de les pitjors campanyes de la franquícia des que ell va arribar i en la qual no va poder fer res per una dura lesió a la mà. A més a més, Klay Thompson també era lesionat i tot feia indicar que els Warriors podien deixar enrere una era que havien dominat sense rival a excepció de Les Finals de 2019, on Toronto Raptors els va superar a la final a conseqüència de lesions de jugadors molt importants.

Golden ha sabut aguantar el resultat

Golden State Warriors ha fet ús de la seva veterania per tal de tirar endavant una final que s’ha resolt en sis partits (4-2), el darrer joc s’ha disputat al jardí dels Celtics, on ha començat guanyant l’equip verd amb un bon parcial posant-se amb un avantatge de dues xifres res més començar. No obstant això, Curry, Wiggins, Thompson i Green han estat capaços de remuntar ràpidament el resultat i han arribat al descans amb un bon matalàs de punts per davant. Només al final del tercer quart, Boston Celtics ha reduït la diferència dels deu punts i quan més soroll feia el Garden, jugadors més experimentats com Curry han mantingut la calma per tal que l’equip local no reduís més la diferència de punts i que Golden State Warriors guanyés el setè anell de la seva història.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça, i Leo Messi, exjugador del mateix | Europa Press
Messi, el gran nom propi de l’Assemblea
Notícia: Messi, el gran nom propi de l’Assemblea
Comparteix
El president del Barça, Joan Laporta, i l'expresident Joan Gaspart es pronuncien sobre l'status de l'argentí
Gerard Piqué, jugador del Barça, i Joan Laporta, president | Europa Press
Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Notícia: Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Comparteix
El president del Barça, empàtic amb el defensa català després de la seva ruptura sentimental
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça fa una passa de gegant cap a la salvació econòmica
Notícia: El Barça fa una passa de gegant cap a la salvació econòmica
Comparteix
Els socis aproven les famoses dues palanques a l'Assemblea que ha liderat aquest dijous Joan Laporta
Guerschon Yabusele, jugador del Reial Madrid | Europa Press
La descomunal empipada dels jugadors del Reial Madrid contra els àrbitres
Notícia: La descomunal empipada dels jugadors del Reial Madrid contra els àrbitres
Comparteix
Yabusele acorrala, crida i intimida a l'àrbitre Emilio Pérez Pizarro

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa