Món Esport
Laporta explica el moment psicològic de Piqué

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha tingut paraules de suport cap al seu futbolista Gerard Piqué durant l’Assemblea Extraordinària de socis compromissaris celebrada durant el dijous. Malgrat que ha servit principalment per aprovar les dues palanques econòmiques, també s’ha utilitzat per repassar l’actualitat blaugrana. I òbviament no s’ha obviat un dels grans temes en clau esportiva del moment: la situació sentimental de Gerard Piqué després de la seva ruptura amb la cantant Shakira.

El dirigent ha reconegut que “Piqué està patint. Ens imaginem que els jugadors, amb la fama i els diners no pateixen. És una gran persona i tenim la sort de tenir-lo de capità. Ens ha donat molt i encara ens ha de donar molt. Ha escollit seguir sent futbolista professional quan podria haver escollit ser empresari”.

A més, ha prosseguit recordant que “ara li ha passat una situació personal complicada i es mereix tot el nostre suport. No feu cas de les informacions que diuen que és un frívol a qui tot li rellisca. El conec i sé que està patint, l’hem d’ajudar”. De fet, Laporta no ha sigut l’única figura blaugrana afectuosa amb el català. Perquè un dels presents amb més renom, l’expresident Joan Gaspart, també s’ha pronunciat.

Joan Gaspart sobre el moment de Piqué

Gaspart ha reivindicat que Piqué “es mereix el nostre reconeixement i no és just el que s’està dient d’ell des de fora. És un gran jugador que ho ha donat tot i que ho continuarà donant tot. Quina culpa en té de ser intel·ligent? Quin pecat ha comès? Tots els clubs voldrien tenir jugadors com ell”.

A més, ha clamat que “li hem de dir que l’estimem, diguin el que diguin. Estem orgullosos que sigui tan intel·ligent i que faci tants negocis. En tot cas, Joan (Laporta), després, amb la boca petita, li dius que no sigui tan protagonista“.

Per tant, president i expresident li han donat el seu suport en un moment molt complicat. I és que a banda de la qüestió de la ruptura sentimental, també s’afegeix la circumstància del seu estat físic, que el va impedir acabar amb normalitat el passat curs, i la incertesa esportiva, tenint en compte que si bé Xavi Hernández compta amb ell i que ell pretén jugar com a titular, podria no ser així.

Cal recordar que precisament el tècnic terrassenc ha demanat a la junta directiva el fitxatge d’un dels grans defenses del moment: el sevillista Jules Koundé. És una operació molt complicada per qüestions econòmiques, ja que el seu club demana almenys 60 milions d’euros, i perquè té molts pretendents, com ara el Chelsea. A més, un altre central de garanties, Andreas Christensen, arribarà, lliure. Llavors, després d’uns anys en els quals el segon capità culer ha sigut indiscutible, aquest curs tindrà més dificultats per trobar un espai a l’onze.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça, i Joan Laporta, president | Europa Press
Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Notícia: Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Comparteix
El president del Barça, empàtic amb el defensa català després de la seva ruptura sentimental
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça fa una passa de gegant cap a la salvació econòmica
Notícia: El Barça fa una passa de gegant cap a la salvació econòmica
Comparteix
Els socis aproven les famoses dues palanques a l'Assemblea que ha liderat aquest dijous Joan Laporta
Guerschon Yabusele, jugador del Reial Madrid | Europa Press
La descomunal empipada dels jugadors del Reial Madrid contra els àrbitres
Notícia: La descomunal empipada dels jugadors del Reial Madrid contra els àrbitres
Comparteix
Yabusele acorrala, crida i intimida a l'àrbitre Emilio Pérez Pizarro
Nick Kyrgios, tenista professional | Europa Press
Kyrgios aprofita per tornar a criticar Nadal a l’ATP 500 de Halle
Notícia: Kyrgios aprofita per tornar a criticar Nadal a l’ATP 500 de Halle
Comparteix
Nick Kyrgios esmenta que Rafa Nadal perd més temps que ell i que no el sancionen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa