Món Esport
Messi, el gran nom propi de l’Assemblea

Leo Messi, exjugador del Futbol Club Barcelona, ha estat un dels grans protagonistes d’una Assemblea Extraordinària de socis compromissaris en la qual s’han aprovat les dues palanques econòmiques. Si bé aquesta estava destinada precisament a la votació de totes dues, el president blaugrana, Joan Laporta, també va tractar altres temes d’actualitat. I un d’aquests va ser el del millor futbolista de la història del club.

I és que a les acaballes de la reunió, Laporta va contestar a un soci que li va preguntar sobre un possible homenatge a l’argentí: “És un tema que em té trist des que va passar. A totes les solucions que es proposin per fer un reconeixement al que ha fet Messi, m’hi apunto. Ens ho ha donat tot. Les circumstàncies van fer que haguéssim de fer el que vam fer”.

D’altra banda, però, ha recordat que “això no pot malmetre el reconeixement que li hem de fer. Tard o d’hora li podrem fer un homenatge. Sense ell no s’entendrien els últims 20 anys del Barça. Ha estat la pedra angular de tota una generació. Reconeixement etern per a Leo Messi”.

Per tant, tot apunta que el club li farà l’esmentat homenatge tard o d’hora. De fet, això podria coincidir amb l’estrena del Camp Nou remodelat, després que s’acabin totes les obres. Això serà, previsiblement, a partir de la temporada 2024/2025. Tot i que llavors l’estadi podria no admetre un 100% d’aforament. I el màxim golejador de la història culer mereix tenir cent mil persones celebrant la seva presència.

Gaspart també reflexiona sobre l’adeu de Messi

Qui també va reflexionar sobre la figura de Messi i sobre el seu adeu va ser un culer també il·lustre: l’expresident Joan Gaspart. Una veu autoritzada en aquesta matèria, tenint en compte que l’astre va arribar a Barcelona durant la seva etapa com a president. Gaspart va lamentar, referint-se a Laporta, que “Messi no volia marxar i tu no volies que se n’anés. Però Kubala va anar a jugar a l’Espanyol i no va passar res. Samitier va treballar per al Madrid i no va passar res. No seria just que un mite com Messi acabés malament amb el Barça”.

Per tant, “que ara jugui al PSG no vol dir que no sigui un mite per al Barça, ho serà tota la vida. Leo Messi és patrimoni del Barça. Li hem de fer un homenatge com el que es mereix”. Llavors, per a Gaspart no hauria de pesar el fet que el sud-americà hagi marxat a un equip que els darrers anys ha lliurat batalles amb el Barça especialment en termes institucionals.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça, i Joan Laporta, president | Europa Press
Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Notícia: Laporta explica el moment psicològic de Piqué
Comparteix
El president del Barça, empàtic amb el defensa català després de la seva ruptura sentimental
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça fa una passa de gegant cap a la salvació econòmica
Notícia: El Barça fa una passa de gegant cap a la salvació econòmica
Comparteix
Els socis aproven les famoses dues palanques a l'Assemblea que ha liderat aquest dijous Joan Laporta
Guerschon Yabusele, jugador del Reial Madrid | Europa Press
La descomunal empipada dels jugadors del Reial Madrid contra els àrbitres
Notícia: La descomunal empipada dels jugadors del Reial Madrid contra els àrbitres
Comparteix
Yabusele acorrala, crida i intimida a l'àrbitre Emilio Pérez Pizarro
Nick Kyrgios, tenista professional | Europa Press
Kyrgios aprofita per tornar a criticar Nadal a l’ATP 500 de Halle
Notícia: Kyrgios aprofita per tornar a criticar Nadal a l’ATP 500 de Halle
Comparteix
Nick Kyrgios esmenta que Rafa Nadal perd més temps que ell i que no el sancionen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa