Món Esport
Barça i Penya són la nota positiva de la jornada del bàsquet català a l’ACB

El FC Barcelona i el Joventut de Badalona han estat la cara dels equips catalans a l’ACB; el BAXI Manresa i el Bàsquet Girona, la creu. Els blaugranes s’han desfet del Covirán Granada (100-82) culminant una setmana immillorable, mentre la Penya ha assaltat Fuenlabrada (81-85). Per altra banda, el Manresa no ha pogut sumar la segona victòria consecutiva i ha caigut contra el Gran Canària (98-88) i el Bàsquet Girona ha sortit escaldat de Vitòria (95-68)

El Barça en té prou amb un primer quart antològic (100-82)

Els homes de Saras Jasikevicius han culminat la setmana perfecta, amb dues victòries a l’Eurolliga -contra Partizan i Baskonia– i una a l’ACB, contra el Covirán Granada. Els andalusos visitaven el Palau Blaugrana sense massa esperances i al primer quart els locals han deixat el partit gairebé sentenciat. Al final del primer període, el Barça estava 17 punts per sobre. Amb aquesta distància a l’electrònic els culers s’han relaxat, però no han patit per guanyar còmodament. Higgins, amb 21 punts i el retorn de Kyle Kuric, les notícies més positives del matx.

El Baskonia apallissa el Bàsquet Girona (95-68)

La superior qualitat dels bascos ha imposat la lògica al Fernando Buesa Arena. Al descans, els gironins ja perdien de 32 punts. A la represa hi ha hagut una petita reacció, però totalment insuficient per acostar-se a un marcador massa inflat. Els homes d’Aíto García Reneses continuen al capdavall de la classificació, una posició per sobre del descens. El nord-americà Daulton Hommes ha estat l’home del partit.

La Penya assalta la pista del Fuenlabrada (81-85)

El Joventut de Badalona ha confirmat les bones sensacions que va deixar al derbi contra el Barça i ha aconseguit una altra victòria, en aquest cas a la pista del Fuenlabrada. Els verd-i-negres han encaminat el triomf a la primera meitat i, tot i que els madrilenys s’han acostat a la segona, no ha estat suficient per incomodar a l’electrònic. Andrés Feliz (16 punts, 6 rebots i 5 assistències) i Ante Tomic (12 punts, 4 rebots i 7 assistències) han pogut contrarestar el gran partit del local Dusan Ristic (20 punts, 11 rebots i 3 assistències). La Penya, amb aquest triomf, puja a la setena plaça.

Ante Tomic, pívot de la Penya | @penya1930
Ante Tomic, pívot de la Penya | @penya1930

El BAXI Manresa no dona la sorpresa a les Canàries (99-88)

Els manresans no han pogut sumar la segona victòria consecutiva a la Lliga ACB, després de quallar el millor partit de la temporada contra el Baskonia al Nou Congost. Aquesta vegada, els homes de Pedro Martínez s’han vist superats per un Gran Canaria que està empatat amb el Barça a la tercera posició. Els grans partits de Jerrick Harding (23 punts, 2 rebots i 2 assistències) i d’Adam Waczynski (19 punts, 4 rebots i una assistència) no han estat suficients per sumar un nou triomf que els allunyi del descens.



Més notícies
Kyle Kuric, contra el Partizan | FC Barcelona
Una dolça reaparició i una dolça venjança en la setmana del bàsquet català
Notícia: Una dolça reaparició i una dolça venjança en la setmana del bàsquet català
Comparteix
Kuric torna després d'una llarga lesió el dia que el Barça s'ha retrobat amb la victòria. A més, el BAXI Manresa ha caigut derrotat contra el Benfica a la Champions League, i La Penya s'ha venjat del seu botxí en la passada Eurocup
Tomas Satoransky, jugador del Barça | FC Barcelona
Setmana agredolça pel bàsquet català a l’Eurolliga
Notícia: Setmana agredolça pel bàsquet català a l’Eurolliga
Comparteix
El Barça supera el Maccabi Tel Aviv, però l'UNI Girona perd a Bèlgica
Marc Gasol, jugador del Bàsquet Girona, amb James Nnaji, pívot del Barça | Europa Press
El Barça salva un cap de setmana per oblidar del bàsquet català
Notícia: El Barça salva un cap de setmana per oblidar del bàsquet català
Comparteix
Els blaugranes s'enduen el derbi contra el Girona, mentre Joventut i Manresa perden fora de casa
Nico Laprovittola, jugador del FC Barcelona | Barça
Ple de victòries pels equips catalans de bàsquet a Europa
Notícia: Ple de victòries pels equips catalans de bàsquet a Europa
Comparteix
L'UNI Girona, el Joventut de Badalona i el Barça han superat els seus rivals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa