Món Esport
Setmana agredolça pel bàsquet català a l’Eurolliga

La setmana europea dels equips de bàsquet català han deixat un sabor agredolç amb els seus resultats. Aquest dijous 10 de novembre el Barça ha superat el Maccabi de Tel Aviv a Israel. Amb aquesta victòria els blaugranes escalen fins a la quarta posició de la classificació amb un total de cinc partits guanyats i dos perduts. Per altra banda, l’UNI Girona no ha tingut la mateixa fortuna que el Barça. Les gironines han perdut per una diferència de 10 punts a la pista del Kagoeres Mechelen de Bèlgica.

Maccabi Tel Aviv-Barça (79-86)

La bona notícia de la jornada europea l’ha donat el Barça amb la seva victòria a Israel. Els de Saurnas Jasikevicius han superat el Maccabi per 7 punts de diferència al marcador en un escenari complicat. Els blaugranes han hagut de patir i treballar la victòria fins a la botzina final del partit, ja que cap dels dos equips ha donat el braç a tòrcer impedint que l’altre es distanciés el resultat. És més, el Barça ha arribat al descans tres punts per sota al marcador, però l’aportació ofensiva de Nico Laprovittola amb 19 punts, Cory Higgins amb 15 punts, Mike Tobey amb 14 punts i Álex Abrines amb 13 punts, han estat suficients per marxar d’Israel amb una nova victòria i mantenir la bona dinàmica de l’equip de les darreres setmanes.

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça | FC Barcelona
Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barça | FC Barcelona

Kangoeroes Mechelen-UNI Girona (77-67)

La mala notícia l’ha donat l’UNI Girona. Les catalanes no han tingut un bon inici de partit a la pista de les jugadores belgues i no han aconseguit remuntar el resultat. Les gironines han vist com les seves rivals les deixaven enrere entre els dos primers quarts i, finalment, han arribat al descans amb un marcador de 10 punts per sota. L’UNI Girona ha intentat reaccionar guanyant el tercer quart i reduint la diferència a 6 punts, però les belgues han tret pit i no han permès que les catalanes les superessin. Amb aquesta derrota, l’UNI Girona acaba la jornada de l‘Eurolliga femenina en la tercera posició.



Més notícies
Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Reobren la querella de Jaume Roures a Bartomeu per injúries i calúmnies
Notícia: Reobren la querella de Jaume Roures a Bartomeu per injúries i calúmnies
Comparteix
El cas, corresponent al 'Barçagate' i també amb l'exdirectiu Jaume Masferrer com a implicat, havia quedat arxivat el passat mes d'abril
Paula Badosa, tenista | Billie Jean King Cup
Paula Badosa reverteix la seva dinàmica negativa amb Espanya
Notícia: Paula Badosa reverteix la seva dinàmica negativa amb Espanya
Comparteix
La catalana lidera les ibèriques a la Billie Jean King Cup, juntament a la també empordanesa Aliona Bolsova
Jorge Sampaoli, entrenador del Sevilla | Europa Press
El tècnic del Sevilla, sobre el Mundial de Qatar: “És tot un negoci”
Notícia: El tècnic del Sevilla, sobre el Mundial de Qatar: “És tot un negoci”
Comparteix
Sampaoli ha fet una contundent crítica a la FIFA, a banda d'haver reflexionat sobre la societat d'avui en dia
Imatge corresponent a una batalla campal multitudinària entre Boixos Nois i independentistes a les portes del Camp Nou a Barcelona, el 18 de desembre del 2019 | Europa Press
Surt a la llum un esgarrifós vídeo dels atacs dels Boixos Nois a Pamplona
Notícia: Surt a la llum un esgarrifós vídeo dels atacs dels Boixos Nois a Pamplona
Comparteix
El grup ultra va deixar ferides tres persones en la prèvia de l'Osasuna-Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa