Món Esport
Surt a la llum un esgarrifós vídeo dels atacs dels Boixos Nois a Pamplona

En la prèvia del partit que el Futbol Club Barcelona va jugar i guanyar a l’estadi d’El Sadar, a Pamplona i contra l’Osasuna, va transcendir una notícia lamentable: el grup ultra culer, els Boixos Nois, havia irromput en una taverna on es reuneixen els membres del grup radical de l’Osasuna Indar Gorri, tot deixant ferides tres persones. Ara, ha sortit a la llum un vídeo d’aquells atacs, que posa els pèls de punta i demostra l’agressivitat que tenen els esmentats Boixos Nois.

Llançaments d’objectes i d’una bengala a dins de la taverna

En les imatges, compartides pel mitjà català Nació Digital, s’aprecia el final de les agressions. És a dir, quan els membres dels Boixos Nois ja abandonen l’establiment. I ho fan amb l’agressivitat esmentada, tot destrossant l’aparador de vidre amb objectes que troben per fora, llençant els mateixos objectes cap a dins previsiblement per impactar amb les persones que hi ha, i, finalment, llençant-hi una bengala encesa. Finalment, acaben marxant corrent, evidenciant que més enllà de ser uns violents també són uns covards.

Tal com van narrar dimarts passat diversos mitjans locals de la comunitat autònoma de Navarra, com a conseqüència de les seves agressions, els Boixos Nois van acabar ferint tres persones del local, entre les quals hi hauria l’amo i dos clients, amb bats de beisbol i altres armes blanques.

Concentració de Boixos Nois abans d'un derbi | @BarcaUniversal
Concentració de Boixos Nois abans d’un derbi | @BarcaUniversal

Els lamentables precedents dels Boixos Nois

Això ha esdevingut un nou atac dels Boixos Nois. Aquest cop ha sigut amb Indar Gorri com a objectiu, un grup d’extrema esquerra, i per tant amb una ideologia totalment contrària a la d’aquests ultres catalans, que són d’extrema dreta. Sense anar més lluny, la temporada passada ja van sembrar el terror amb diverses accions.

El mes de novembre, tres Boixos Nois van atacar diversos membres de les Brigadas Blanquiazules, grup ultra de l’Espanyol, mentre que posteriorment, a l’abril, els Mossos d’Esquadra van evitar una baralla entre els Boixos Nois i ultres de l’EIntracht de Frankfurt, en la prèvia del partit entre els barcelonins i els alemanys. A més, en el passat van fins i tot assassinar un aficionat, de l’Espanyol. Concretament, l’any 1991. Tenien l’entrada permesa al Camp Nou amb la seva pròpia simbologia, fins que el president Joan Laporta els va vetar en el principi de la seva primera etapa al club blaugrana, l’any 2003.



Més notícies
Concentració de Boixos Nois abans d'un derbi | @BarcaUniversal
Membres dels Boixos Nois deixen tres seguidors de l’Osasuna ferits
Notícia: Membres dels Boixos Nois deixen tres seguidors de l’Osasuna ferits
Comparteix
Els han agredit en una taverna, després d'haver-los atacat amb bats de bèisbol
Els Boixos Nois, grup ultra del Barça | Món Esport
El Barça, multat amb 10.000 euros per un atac dels Boixos Nois als Mossos
Notícia: El Barça, multat amb 10.000 euros per un atac dels Boixos Nois als Mossos
Comparteix
Els seguidors ultres del Futbol Club Barcelona van causar uns grans aldarulls durant el partit d'Europa League contra el Galatasaray al Camp Nou
Concentració de Boixos Nois abans d'un derbi | @BarcaUniversal
Detenen tres Boixos Nois per un atac contra ultres de l’Espanyol
Notícia: Detenen tres Boixos Nois per un atac contra ultres de l’Espanyol
Comparteix
Els seguidors ultres del Barça han quedat en llibertat amb càrrecs
Els Boixos Nois demanen la llibertat dels nazis detinguts | Món Esport
Els Boixos Nois demanen la llibertat dels nazis detinguts
Notícia: Els Boixos Nois demanen la llibertat dels nazis detinguts
Comparteix
També han atacat un bar ple d'aficionats ultres de l'Espanyol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa